_قلب_شیشه_ای_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 6482 عنوان توی مهمونی نتونستم خودمو کنترل کنم گریه کردم 35 بازدید | 8 پست بار اول که گریه گفتم مژه هام رفته توی چشمم بار دوم دیگه همه فهمیدن بهم گفتن چرا گریه میکنی گفتم گریه نکردم حس عجیبی بود و ناراحتم شاید اگه چندسال قبل بود دوست داشتم اطرافیانم بفهمن حالم بده اما الان نه 1403/05/17 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربرصد عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 644 متاهلی؟؟چیشد که یهو تو جنع نتونسی خودتو کنترل کنی؟منم خیلی میشکنم ولی سعی میکنم پیش هر کسی بروز ندم تنهایی رو عشقخ پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید!
_قلب_شیشه_ای_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 6482 متاهلی؟؟چیشد که یهو تو جنع نتونسی خودتو کنترل کنی؟منم خیلی میشکنم ولی سعی میکنم پیش هر کسی بروز ندم ... نه مجردم منم دوست نداشتم این اتفاق بیفته اصلا خوب نیست نقطه ضعف بدی به بقیه
_قلب_شیشه_ای_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 6482 🥺💔 با خانوادم خیلی دعوا دارم زندگیمو باختم توی هیچی موفق نشدم هیچکس نیست بهم کمک کنه
عشقنینی_یار عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2745 عزیزم منم خیلی وقتا اندازه موهای سرم اشک اومده تو چشام اما پشت شیشه عینکم پنهون کردم ،بغضم و قورت دادم....بالاخره ی جایی ادم میشکنه دیگه درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)