2777
2789

من هروقت دلم میگیرع میرم پشت بودم میشینم اهنگ گوش میدم و با خدا حرف میزنم الکی به حرفای خودم میخندم بعد برق همسایه رو به روییمون خاموش بود من فکر کردم نیست رفته (خونشون درحال ساخته گچ کاری دارن این یارو خودش انجام میده) خونه ی. همسایه بغلیمون سقفش از ما بلند تره معمولا اونجا میشینم بعد ی لحظه چشمم خورد به پنجره ی همسایه اتیش سیگارشو دیدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀ داشت نگام میکرد برقاشونم خاموش بود 

الان نکنه با خودش فکر کنه من بهش نخ میدادم؟؟ 

اینم بگم تازه نامزد کردن و زنش رفیق جون جونیه مادرمه🤦🏻‍♀️خدایا ابروم رفت 

(ما خونمون دو طبقست ایناهم خونشون سه طبقست دقیقا پنجرش رو به تراس ما و پالا پشت بوممون باز میشه) 

نه والا فکر کنم با خودش میگه این دحتره عارفی چیزیه گناه داره دلش برات میسوزه 

هم نظر نیستیم درست ولی دشمن همم نیستیم و اما اگه باهام مخالفی ریپ بزن بهم بگو دوست دارم نظرت بدونم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

اگه نگه دیوونه ای دورازجون 😄فک نمیکنه نخ دادی

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

ببخشید خندم گرفت.  چیزی نشده که عزیزم

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درمر است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.