shevaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 3264 عنوان بیگودی خیلی خوبه 28 بازدید | 6 پست به موها خیلی فر نازی میده اگر هفته ای دو بار بعد حموم ببندم موهام خراب نمیشن ؟ شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمیخواد مصرف کنم 👀🐣 1403/05/16 | 21:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشم_من_رنگ_عسل عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 735 بیگودی چه مدلی؟ من فومی سفارش دادمتو کلیپ ها خیلی فر قشنگی داشت
shevaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 3264 چ حوصله ای داری نه بابا فقط بیست دقیقه زمان میبره ولی خیلی بهم میاد کلا چهره م عوض میشه شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمیخواد مصرف کنم 👀🐣
shevaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 3264 بیگودی چه مدلی؟ من فومی سفارش دادمتو کلیپ ها خیلی فر قشنگی داشت مدل فومی من چند بار هست دارم استفاده میکنم خیلی عالیه شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمیخواد مصرف کنم 👀🐣
چشم_من_رنگ_عسل عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 735 مدل فومی من چند بار هست دارم استفاده میکنم خیلی عالیه موهام خیلی پره و بلندبه نظرت ۵۰ تا کافیه؟
shevaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 3264 موهام خیلی پره و بلندبه نظرت ۵۰ تا کافیه؟ اره موهای من پر هست و تا کمرم هست من ۲۵تا برام کافیه شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمیخواد مصرف کنم 👀🐣