2777
2789

خانوما سلام صبح بخیر

من چندین سال پیش دبیرستانی که بودم با یکی آشنا میشم خودمم کات میکنم باهاش بعد دوسه سال 

دوسال پیش با یکی آشنا میشم همه اون چیزی که میخاستم داشت از لحاظ ظاهری 

اما شکاک بود همه زندگی مو چک می‌کرد اون اواخرمیخاستم برم کلاس بنویسم یا هرکاری عادت کرده بودم ازاون تایید بگیرم شده بودم آدم منفعل 

تحقیر شدم فش شنیدم بدترین رغتارهارو تجربه کردم با اون آدم ولی دوسش داشتم 

فکر میکردم براش مهمم که نمیزاره لا بعضی  دوستام برم بیام . خودش هر غلطی میخاست می‌کرد 

باهام کات کرد منم الان بعد دوماه سه ماه  حالم خیلی بهتر شده 

فقط گاهی دلم براش تنگ میشه و این طبیعیه 

حالا اونی که از دوره مدرسه بودم حداقل۱۳سال می‌گذره این چندسال حیلی اصرار کرد برگردم 

امروز بهش گفتم از من توقع نداشته باش دوستت داشته باشم من کسیو‌ حسی ندارم 🥲🥲 

ناز داشتن تو رابطه یعنی چی دقیقا؟؟؟ 

میشه بگین چندتا مورد مهم تو رابطه رو ؟‌

خودش میدونه دوسش ندارم .

حوصله آشنایی با آدمای جدید ندارم چند نفر بودند روز دوم بلاک میکردم حداقل اونو میشناسم.

ولی ظاهری با دوست پسر قبلیم متفاوتن

قبلی ورزشکار بود قد بلند بود جذبه داش 

ولی این( همون که دوره مدرسه آشنا شدم * ) مثلا لاغره اختلاف قدمون نهایت ۱۶ ۱۷ سانت 

جذبه نداره برام خیلی مهربون و احترام میزاره😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۹

ببین بنظرم یه مدت با کسی تو رابطه نباش و بعدش ب ازدواج فکر‌کن ن دوستی

منم مدل شمام و الان واقعن دیگ خسته‌م ی رابطه طولانی داشتم با هزارجور اذیت بعد اون چندین پسر دنبالم بودن و گاهی بهشون فکر‌میکردم ولی زرتی ی چیزی میشد ک کنسل میکردم

خلاصه بگم نیاز ب تنهایی داریم و روی پیشرفت و شخصیت خودمون و بعد ی رابطه سالم همین

2799
ببین بنظرم یه مدت با کسی تو رابطه نباش و بعدش ب ازدواج فکر‌کن ن دوستیمنم مدل شمام و الان واقعن دیگ خ ...

دقیقاااا منم کسی به دلم نمیشینه ازبس که از اعتمادم با دوستم نابود شد . گاهی میگم شبا چطوری خوابش میبره ندید منو نابود کرد ؟ خیرسرش تا مرحله نامزدی رفتیم بعد باهام بازی کرد 

الان تنهایی لذت بخشه برام ولی این دوست قدیمیم دلم سوخت براش 

ولی گفتم توقع احساس نداشته باش ازم .خیلی زود هم خسته میشی میری . خوشحالم میشم 

دقیقاااا منم کسی به دلم نمیشینه ازبس که از اعتمادم با دوستم نابود شد . گاهی میگم شبا چطوری خوابش میب ...

ب این قدیمیه هم فکر نکن

اقا یه تایمی ب خودت بده بدون هیچکس زندگی کن

ببخشید اینایی ک میگم خودم تجربه کردم یه تایمی واقعن به کسی تکیه نده ببین اصلا با خودت چند چندی ، حالتو تنهایی خوب کن

من واقعن حالم خوب شده، ارومم ، تنهایی‌مو دوس دارم این وسط مسطا بودن و هستن پسرایی ک خوشم اومده ازشون ولی  زودی ی چی دیدم ازشون و راحت پذیرفتم ک نباشن بهتره نمونه‌ش همکارم ک تا دیشب برام مهم بود و الان ابدا

نمیدونم شاید اینم بدی منه ک زود ادما از چشم میفتن و زود سرپا میشم

ب این قدیمیه هم فکر نکناقا یه تایمی ب خودت بده بدون هیچکس زندگی کنببخشید اینایی ک میگم خودم تجربه کر ...

میفهمم از یک جایی به بعد همینطوری میشه آدم 

ولی تنهایی آدم حالش بهتره واقعاااااااا 

میفهمم از یک جایی به بعد همینطوری میشه آدم ولی تنهایی آدم حالش بهتره واقعاااااااا

روی خودت و دنیات کار‌کن

پیشرفت کن مالی، کاری 

به خودت و رویاهات برس

چیزی هم ک دور ریختی(چه پسر اولیه، چ دومیه) رو به زندگیت برنگردون