2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا که نمیشی آن شالله مشکلت حل میشه ولی کاش نمیومد تاپیکتم خوندم بعد کسی که مشروب خورده نمیدونه چی میگه چرت پرت خودشم پشیمون میشه میاد دنبالت توهم سخت نگیر  خودتو نارحت نکن واسه کوچولوت بده و اینکه بچه به پدرم احتیاج داره  من خودم باردار بودم شوهرم پسر میخواست واسه من فرقی نمی‌کرد تو سونو گفتن دختره یه قیافش عوض شد کلی حرف زد منم آنقدر گریه کردم هیچ وقت یادم نمیره ولی الان دخترم به دنیا اومده آنقدر باباش دوسش داره خداروشکر میکنه میگه اگه این نبود من چیکار میکردم نور زندگیما دخترمم باباشو بیشتر از همه  دوست داره کلا بچه نعمته  تو که نمیخوای بچت به دنیا نیومده بی پدر مادر بشه حالا شوهرت اومد از دلت در میاره سخت نگیر تو هم گفتی مامانت بمیره خوب کردی گفتی 

2799
جدا که نمیشی آن شالله مشکلت حل میشه ولی کاش نمیومد تاپیکتم خوندم بعد کسی که مشروب خورده نمیدونه چی م ...

واقعا حرصم و درآورد که گفتم اونجوری 

خوبه خداروشکر شوهرت الان خوب شده 

ولی شوهر من انگار کلا براش مهم نیست چه پسر چه دخترش 

همش این چند وقت از قصد حرصم داده 

دیشب می‌گفت من اینطوری میکنم یه حرفی میزنم تقصیر خودته که حرص میخوری هرچی هم بشه جون خودت درمیاد 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا حرصم و درآورد که گفتم اونجوری خوبه خداروشکر شوهرت الان خوب شده ولی شوهر من انگار کلا براش مهم ...

ن بابا عزیزم از قصد که فک نکنم کلا مردا همینم درکشون پایینه یا بگم اصلا درک ندارن

ن بابا عزیزم از قصد که فک نکنم کلا مردا همینم درکشون پایینه یا بگم اصلا درک ندارن

من که دیگ برام مهم نیستش 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که دیگ برام مهم نیستش

الان اعصبانی  آروم تر که شدی خوب فکر کن خدایی نکرده واسه بچن اتفاقی نیوفته سرپرستی بچه تنها سخته الان خرج بچه از آدم بزرگ بیشتره  و اینکه هیشکی بچشون مثل پدر مادرش دوست ندارن بچت پدرم میخواد