2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدترین نیست ولی مسخره ترینش عشوه خرکی هایی بود که میومد برای شوهرم بعد ازدواج در صورتی که قبل ازدواجمون حدود یک سال حتی با هم حرف هم نزده بودن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

گفت اگه حامله نمیشی بریم دکتر چند سال ازدواج کردی شاید مشکل داری اما من همون موقع حامله بودم وقتی اومدم خونه آنقدر گریه کردم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچم سقط شده بود تو بیست هفته 

اومدن ملاقاتم خونه بابام بعد اولیش اینکه بچه ی دخترشو آورده بود ک چهل روزش بود همش میداد بغل شوهرم 

دوم اینکه گفت شوهرت تو راه می‌گفت زنم چهل کیلو بود بعد سقط دیگه هیچی ازش نمونده ما آنقدر خندیدیم بخاطر حرفش😐

آخه زنیکه  درد روحی و جسمی من کجاش خنده داره

...

تویه خونه زندگی می‌کردیم با شوق ذوق رفتم تست بارداریمو نشونش دادم اصلا براش مهم نبود بعدش خیلی ناراحت شدم ولی خب دیگ الان دستش از دنیا کوتاهه در کل آدم بدی نبود 

روحش شاد 

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

کادو عقد بهم نداد با اینکه نامزدم قرار بود خودش هزینه کنه فقط بهش گفته بود تو بیا باهام بریم بگیریم باهاش نرفته بود

چهلم مادربزرگم نیومدن گفت باید دعوت میکردین یا خودت زنگ میزدی میگفتی فلان روز چهلمه بیاین

همش خاطره بد دارم ازش خیلی بهم بد کرد با اینکه من بهش خیلی خوبی کردم خیلی زیادددد

آره اون سری حلیم داشتن برق رفته بود شربت درست کردم بردم پایین با یه بچه کوچیک انتظار داره برم کمک اش برگشت گفت اگه برای برادر شوهرم زن بگیره زن اون از سال دیگه می‌ره کمک اش این حرف شو نگه داشتم همون موقع ای که واسه اون زن گرفت یادش بندازم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

خودش بدترین خاطره عمرم هست کاری نبوده که نکرده

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

خاک زیر پای همه بود ولی به من که می‌رسید میشد اژدهای هفت سر

کلی خاطره بد ازش دارم حوصله تایپ ندارم

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

کادو عقد بهم نداد با اینکه نامزدم قرار بود خودش هزینه کنه فقط بهش گفته بود تو بیا باهام بریم بگیریم باهاش نرفته بود

چهلم مادربزرگم نیومدن گفت باید دعوت میکردین یا خودت زنگ میزدی میگفتی فلان روز چهلمه بیاین 

انگشتری که من و نامزدم برا روز مادر براش خریدیم داد به جاریم وقتی خبر بارداریش داد (البته مال خودش بود به هرکی دوست داشت میتونست بده ولی واقعا برا نامزدم قلبم شکست)

2801