2777
2789

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

خون کم اوردن شاید ازت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

ن گلم تو ایران کسی انقدر ب فکر اون یکی نیست مریض باشی میگن فلان مریضیو داری فلان قدر بده تا دوباره ازت ازمایش بگیریم مگه عاشق چشم و ابروتن دوبار مجانی ازت ازمایش بگیرن

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
خطایی اشتباهییا مورد مشکوکی ک نیاز ب بررسی دوباره داره حتما قرار نیس بیماری خطرناک باشه

گفتن مشکوک 

اما نگفتن مشکوک ب چی تازه گفتن یک هفته دیگ جواب آماده س

ن گلم تو ایران کسی انقدر ب فکر اون یکی نیست مریض باشی میگن فلان مریضیو داری فلان قدر بده تا دوباره ا ...

پس چرا مجددا گرفتن ؟

آخه خیلی آزمایشگاه معتبری ممکن خطا کنن?

گاهی اوقات نمونه ای که گرفتند، ممکنه به یک دلیلی از بین بره مثلا اشتباها بریزه یا در دمای نامناسب نگهداری شده باشه، یا آزمایش به دلایلی جواب نده مثلا مشکل داشتن کیت یا اشتباه کارشناس ازمایشگاه، گاهی هم نتایج آزمایش غیر طبیعی هست (اشتباه در آزمایش یا بیماری) و نياز هست تکرار بشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
2801