2777
2789

چرا کسی بهم راهکار نمی‌ده خسته شدم جاریم متولد ۸۲ خیلی سیاست داره حتی کارت پدر شوهرم دست اونه ،نامزدم هم تو مشتش نگه داشته ، حتی نامزدم برگشت بهم گفت تو هرکاری با اون مشورت میکنم ، وقتی هم با نامزدم بیرونیم همش زنگ میزنع داداش کجایی 

هر چقدر دوست داشته باشم تاپیک میزنم راجب نامزدم دوست نداری نظر نده

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

وات ؟کارت پدرشوهرت چرا دستشه 

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
نمیدونم همش میگه کسی داداشمو اذیت کنه با من طرفه

الان چرا شوهرتو حریمشو مشخص نمیکنی ب من بگو یعنی چی جاری اینقد دریده

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
چون خانوادگی خنگن ، آنقدر دختره زرنگه اختیار کل خانواده رو داره

عجب خیلی مسخرس واقعا

خیلی زود ازدواج کردین هردو

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
2801