2777
2789

از تعداد لایکاتون مشخص بشه

یاد میگیرم از کتاب🌷 ازحرفای بزرگتر سره شام🌷 از هزار باری که ته چاه از پرشام🌷از کارایی که کردم و بود برا هم عار🌷یاد میگیرم از هرکی ازمن بیشتر میدونه🌷از هرکیم  ازم کتاب  بیشتر بخونهمن  از اونام که رو نمیزنه 🌷و خوب احتیاج  نی  باشه  هیچکی  نردبونش🌷

اول خودم😂

یاد میگیرم از کتاب🌷 ازحرفای بزرگتر سره شام🌷 از هزار باری که ته چاه از پرشام🌷از کارایی که کردم و بود برا هم عار🌷یاد میگیرم از هرکی ازمن بیشتر میدونه🌷از هرکیم  ازم کتاب  بیشتر بخونهمن  از اونام که رو نمیزنه 🌷و خوب احتیاج  نی  باشه  هیچکی  نردبونش🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میشناسمت🌝

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن عقایدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

من خیلی وقته فعالیتم رو کم کردم. نصف کسانی که منو میشناختن انگار دیگه تو سایت نیستن.

«مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خیلی وقته کمتر میام توی سایت فکر نمی‌کنم کسی یادش باشه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
تو منو نمیشناسی ولی من دوستت دارم حس خوبی میگیرم ازت

مرسی جیگرمم دیدمت لایکم کردی🌼🌼🌼

2801