2777
2789
عنوان

تا حالا 24 واحد برداشتین

1389 بازدید | 25 پست

سلام.معدلم الف شده ولی نیمسال مهر رو که میارم هنوز سقفش ۲۰ واحده؟!باید برم دانشگاه یا تو آموزشیار میشه درست کرد؟!

انتخاب واحد تقریبا دو هفته دیگه است

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

فک کنم باید معرفی به استاد برداری زنگ بزن آموزش بپرس 

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم باید معرفی به استاد برداری زنگ بزن آموزش بپرس

نه کلا میخوام همه ترما رو ۲۴ تا بردارم زودتر تموم شه معدلم الفه دیگه

معرفی به استاد نمیخواد که

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

زمان ما باید به آموزش دانشکده نامه می‌نوشتیم که بیشتر از ۲۰ واحد می‌خوایم 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اگه امکانشو داری برو از آموزش دانشگاه بپرس ،اسی چقدر طول ترم میخوندی ؟ رشتت چیه ؟؟

طول ترم میخوندم ولی نه زیاد.معدلم ۱۹.۰۵ شد

مترجمیم

تونستن ک میتونی ولی دیگ درسهات منظم نیس مثلا با دوستات یا اکیپ خودت نیستیمنم این مدلی خوندم تا سقف و ...

اینا اشکال نداره فقط سقف ۲۴ واحد ننوشته تو سایت هنوز باید برم دانشگاه؟!

زمان ما باید به آموزش دانشکده نامه می‌نوشتیم که بیشتر از ۲۰ واحد می‌خوایم

ممنونم🤍

نه کلا میخوام همه ترما رو ۲۴ تا بردارم زودتر تموم شه معدلم الفه دیگهمعرفی به استاد نمیخواد که

فرقی ندارد من معرفی زدم

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

یه سری شرایط هم داره علاوه بر معدل الف بودن مثلا نباید درس پاس نشده یا غیبت شده داشته باشی و یا برا بعضی رشته ها بیشتر از یه تعداد واحدی نمیشه برداشت مث آموزش ابتدایی ک فقط ۱۷ واحد میشه هر ترم برداشت