2777
2789
عنوان

نی نی یار شب بیا💥💥💥

66 بازدید | 5 پست

از ۲۵ سالگی تصمیم ازدواج داشتم معیارهای منطقی و مذهبی داشتم خیلی خواستگار داشتم ولی قسمتم نشد اما چند تا درس دارم

۱همه مردها مثل همن دوسه تا خواستگاری باهاشون ارتباط تلفنی داشتم دقیقا عین هم بودن هیچ تفاوتی نداشتن همشون برای ادامه ی روند تکامل زندگیشون ازدواج کردن .

مهم بود کی باشه اما بعد اون دیگه دنبال خونه وکار و پیشرفت بیشترن

ازدواج کنید اما خودتون رو رها نکنید به فکر پیشرفت خودتون باشید.

محبت رو از ادم ها گدایی نکنید به خدا پناه ببرید 

نی نی یار منو حذف کن نمیخوام کاربریم بمونه 

میخوام به زندگیم برسم

بببین چقدر زهن کاربرها رو خراب کردی همشون یا خیانت دیدن یا اضطراب خیانت دارند بزار زندگی کنن

حرفت بی منطقه، خب برای اینکه بخوان یه زندگی رو اداره بکنن معلومه که باید دنبال پیشرفت بیشتر هم باشن، وگرنه یه زندگی مشترک عقب مانده بهتره یا زندگی مشترکی که روز به روز به پیشرفت اش رسیدگی بشه؟ البته نه پیشرفتی که باعث بروز روند شکاف و جدایی بین فضای صمیمی خانواده بشه، چون در اون صورت پسرفت به حساب میاد

حرفت بی منطقه، خب برای اینکه بخوان یه زندگی رو اداره بکنن معلومه که باید دنبال پیشرفت بیشتر هم باشن، ...

متاسفانه مردها تک بعدین نمیتونن همه چیز رو باهم داشته باشنود مگر اونکه کلی خودسازی داشته باشند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه مردها تک بعدین نمیتونن همه چیز رو باهم داشته باشنود مگر اونکه کلی خودسازی داشته باشند

همه چیز رو با هم داشته باشن؟ باز هم بستگی داره، ما نمی‌توانیم به خاطر 3 یا نهایتا 4 تا مردی که تو کل زندگی مون باهاشون خوش و بش کردیم بیایم و یه جمعیت چند میلیاردی متشکل از مرد ها رو قضاوت بکنیم،وگرنه اون قضاوت یا درست در نمیاد یا ناقص در میاد، توانایی مدیریت تویه هر کس متفاوته و ربطی به جنسیت هم نداره