2777
2789

من الان تقریبا ده دوازده روزه یه شب در میون اقدام دارم . امروز خیلی دلم درد میکرد مثه درد پریودی که فک کنم نزدیک تخمک گذاریمه چون دردش مثه همونه و از صب دقیقا دل درد تخمک گذاری دارم و خیلی کم هم این دو روز ترشح دارم و الان اقدام داشتم ب نظرتون فردا شب هم اقدام داشته باشم با بزارم همون پس فردا شب که بشه همون یه شب در میون ؟ چون میترسم فردا روز اوج تخمک گذاریم باشه و رابطه نداشته باشم و دیگ نشه باردار شم چون کیست و تنبلی تخمدان دارم و سه ماه دارو خوردم تا بهتر شدم. نظرتون چیه ؟ اگه این چهار پنج روز هر شب رابطه داشته باشم بد میشه ؟

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرمیجات بخور فردام اقدام کن خرما بده شوهرت عرق کاسنی

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
2799
هرشب نباید رابطه داشت

حتی نمیشه فردا شب هم داشت بعدش یه شب در میون ؟ آخه احتمال زیاد فردا اوج تخمک گذاریمع دکتر هم گفته بود 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
نه چرا بد بشه نترس هیچی نمیشه

آخه میگن اسپرم خوب نیست و اینا چی؟ ینی حتی نمیشه فردا شب اقدام کنیم بعدش یه شب در میون ؟ 

اره بزار ی شب درمیون .بعدم انتظار نداشته باش با ی ماه اقدام باردار شی

🥺❤️‍🩹😞😞😞😞😞

حتی نمیشه فردا شب هم داشت بعدش یه شب در میون ؟ آخه احتمال زیاد فردا اوج تخمک گذاریمع دکتر هم گفته بو ...

اوج باشه ربطی نداره پشت هم نداشته باش با همون یک شب درمیان هم باردار میشی 

بعدشم چه دکتری میری چی خوردی دارو؟

سونو فولیکول انجام دادی بفهمی فولی بالغ داری یا نه 

بیش از حد اقدام نکن سه چهار بار اقدام کنی وقت تخمک گذاری کافیه

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40