2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

دوست نداشتم دیگه زنده باشم هر شب به مرگ فکر میکردم برای انجام دادن کارهای روزمره زورم میومد

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
نمیدونم وصفش سخته

اینایی که میگم علائمشه؟

سر هرچیز کوچیکی گریه میکنم 

یعنی واقعا چیزای کوچیکا مثلا اگه بابام بهم اخم کنه

پرخوری میکنم درحالی که گشنم نیست

بعصی وقتا عصبی میشم گریه میکنم خودمو میزنم

با همه ی آدمای دورم کات کردم

با یکی صحبت میکنم نمیدونم چی بگم

بعد اینم بگم قبلا کاملا برعکس این بودم یه ۳ _۴ ماهه اینجوری شدم

لطفا یکی هم به من بگه چه دردمه

خیلی فکر میکنم تو سرم به زبون نمیارم مثلا به چندماه بعد فکرمیکنم اون مراسم چ طوری برگزار میشه

خیلی پرخاشگر شدم 

اصلا حوصله ندارم

وسط کار خونه ی دفعه خسته میشم قبلا مثل چی کارمیکردم مثلا ۹ساعت ۱۰ساعت کارمیکردم توی خونه الان بیشتر از ۲ساعت نمیتونم خسته میشم

سرم گیج میره دردمیکنه

تازه هم ازمایش دادم مشکلی نداشتم

حاجت مامانم 🥺برام خیلی مهمه💚 ۳۰ساله منتظره.                     خواهش میکنم براحاجتش ی صلوات بگید گفتید منو لایک کنید منم براحاجاتتون کوثربخونم😍

افسردگی طوری نیست که اگه دچارش بشی نفهمی.

کل انگیزه ی زندگیتو از دست می دی. هیچ ذوق و شوقی به هیچی نداری حتی چیزایی که قبلا علاقمند بودی. تمایل یه تنهایی داری. معمولا حالت شبا بدتر می شه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
نگا ب عکسات کن ببین چشات غم دارن یا نب لباس پوشیدنت توجه کن ب حرف زدنت گوشه گیر شدی یا ن

همیشه مشکی میپوشیدم تغییری تو لباسام ایجاد نشد

ولی باهمه ی ادمای دورم کات کردم

من با همه رفیق بودم یعنی همهه رو میشناختم کلی دوست داشتم

ولی الان حتی یدونه دوستم ندارم 

افسردگی طوری نیست که اگه دچارش بشی نفهمی.کل انگیزه ی زندگیتو از دست می دی. هیچ ذوق و شوقی به هیچی ند ...

ذوق و شوقم میره میاد 

علائمم ایسناست:

سرهرچیز کوچیکی گریه میکنم

زود عصبی میشم

موقع عصبانیت خودمو میزنم

با همه دوستام کات کردم به جز مامان بابام دیگه با هیچ ادمی صحبت نمیکنم