2777
2789
عنوان

بی بی چکم بیاین بگین چیه

275 بازدید | 22 پست

یه خط خیلی خیلی پر رنگ با یه خط خیلی خیلی کمرنگ یک روز قبل پریددیم گذاشتم

بنظرتون مثبت یا منفی

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم علائم درد سینه حس میکنم نوک سینم درد میکنع 

ولی خیلی خیلی کمرنگه 

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
شما که بارداری چطوری فهمیدی بی بی گذاشتی چند روز قبل یا بعد پری بود خطاش چه رنگی بود

تقریبا دو روز بعد از موعد پری بی بی مثبت شد برا من خط تی خیلی پر رنگ بود 

ولی اگر کمرنگ هم باشه مثبته احتمال خیلی زیاد 

این دوستمون چون کمرنگ بوده فردا پس فردا دوبازه بی بی استفاده کنه تا مطمئن بشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

در ضمن باید زود رنگی بشه در عرض ۱ ای دو دقیقه و گرنه بعد از اون زیاد معتبر نیست

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

منم اول صبح گذاشتم درجا خیییلی کمرنگ افتاد. اومدم از خانمای گل اینجا  راهنمایی گرفتم بعد یه ساعت هیچی نخورده بودم هنوز .دلم آروم نگرفت یکی دیگه گذاشتم ولی خط نیفتاد  موندم باید صبر کنم 

خدایا دل منم شاد کن . لطفا بگو آمین 

دعا میکنم ان شااءالله همتون ب زودی نتیجه بگیرید میدونم انتظار چقد سخته