2777
2789

و یکهو بعد چند سال ی پسر ب تلگرام بپیونده و پدرتون ببینه 

شما چی جوابشو میدین

اینم بگم من با اون آقا سه سال پیش تمام کردم ولی الان ب تلگرام پیوسته نمیدونم چیکار کنم

من تو این مدت پاک بودم با هیچ پسری حتی حرف هم نزدم نمیدونم خدا چرا میخواد آبروم رو ببره به خدا کشش ندا م

پدرت چیزی گفته ؟

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه پدرم رفته کوه تا شنبه اینترنت نداره

خو نگران چی بلاک کم شمارش هم پاک کن تموم شد رف

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

پاکش کنی مگه از رو گوشی پدرت پاک نمیشه؟؟

ن سیمکارت اصلا من چند ساله ندیدمش دست خود بابامه دسترسی ب گوشیش ندارم چند تا گوشی داره اصلا نمیدونم گوشی کجاس ولی تلگرام داره

گوشی بابام دست خودشه نمیده دست من ک سیم کارت من تو گوشی اونه

عه پ از کجا فهمیدی ؟

چون من شماره پسره رو تو شیمکارت دیگه ام دارم یکهو اومد فلانی ب تلگرام پیوست

از کجا میدونی برای اونم می‌ره فک نکنم بره