2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه از این اوضاع

104 بازدید | 4 پست

امسال رفتم دهم درسم به شدت افت کرد نمیخوام تعریف کنم چقدر مزخرف بود الان کارنامه ها اومده ۳تا درس افتادم 

یه سال درس نخوندم قانون تک ماده برداشته شده برای دهم و یازدهم یه سال کم کاری کردم مجبورم شهریور امتحان بدم هنوز جرعت نکردم به بابام بگم خستم دیگه

این همه سال قانون و قوانین مدرسه هیچ تغییری نکرد یه بار من اینطوری شدم همه قوانین عوض شده اصلا نمیدونم چه خاکی باید تو سرم کنم 😭

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

اینا هم میگذره نترس ..بعدا میگی چقد خودمو اذیت میکردم سر این چیزا

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 
اینا هم میگذره نترس ..بعدا میگی چقد خودمو اذیت میکردم سر این چیزا

اره میگذره ولی به چه قیمتی 

همش ترس و استرس و تپش قلب 

اصلا چطوری به بابام بگم

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

اره میگذره ولی به چه قیمتی همش ترس و استرس و تپش قلب اصلا چطوری به بابام بگم

بگو دیگه اول قربونت صدقه اش برو بعد بگو فرار کن 

بگو جبران میکنم

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟