2821
2789
آره واقعا  چند روزه فكرم مشغول شده كه چه جوري بهش بگم تلويزيون باهاشه آخرم به اين نتيجه رسيدم ...

اصلا تعارف نكن خيلي مودبانه و لبخند بگو مامانت بهشون بگه  رسم بر اينه والا دروغ هم نميگي تلويزيون همه جاي ايران با پسره نخويد تو هم نخر تا لحظه آخر 😒 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هنوز تو مرحله خاستگاري هستيم التماس ميكنيم آدرس بدن واسه تحقيق نمي دن ميگن واسه دختر تحقيق نمي رن و ...

بعد خواستگاري كجا انجام شد؟

بعد شما باور كرديد؟؟

بعد يكي پيدا كردن خونه شون انقدر براتون سخته ؟

يعني ما باشيم عمرا سمت ين خانواده ديگه بريم

اصلا تعارف نكن خيلي مودبانه و لبخند بگو مامانت بهشون بگه  رسم بر اينه والا دروغ هم نميگي ت ...

اره بايد بگم مامانم به مامانش بگه خودم بگم شايد فكر كنه بيخودي ميگم 

خوش به حالتون  تبریز کل جهاز به عهده عروسه بعضی وقتها  تی وی رو هم عروس میاره  داماد ...

آره واقعا اینجوری آقای داماد خیلی خوشبحالش میشه همه چی حاضر وآماده س براش تو شهر ماهم همه رو عروس میبره

بعد خواستگاري كجا انجام شد؟ بعد شما باور كرديد؟؟ بعد يكي پيدا كردن خونه شون انقدر براتون سخته ؟ ي ...

داداشم ميخوادش 

نمي دونيم چيكار كنيم؟

تا جلسه ٤ نگفتن خواهرشجدا شده ميگفتن شوهر داره و فلان

با اينكه داداشم گفته بود خواهرش طلاق گرفته

ما كه شك كرديم چرا راست نميگن دوست داداشم با مامانش اينا دعوا كرد كه بگين لطفا

خلاصه جلسه ٤ گفتن

گفتيم شغلش چي بود؟

گفت يادمون نيس

گفتيم اسم و فاميلش جي بود گفتن ٦ يال پيش بوده فراموش كرديم!!!!! 

داداشم ميخوادش  نمي دونيم چيكار كنيم؟ تا جلسه ٤ نگفتن خواهرشجدا شده ميگفتن شوهر داره و فلان ...

اي واي چقدر عجيب غريبن😳😳

خدا به دادتون برسه با اين خانواده ي مرموز

اي واي چقدر عجيب غريبن😳😳 خدا به دادتون برسه با اين خانواده ي مرموز

داداشم ٣٣ سالشه ولي عقلش مث بچه س

ولي ما شديد مخالفت نكرديم كه لج كنه

گفتيم اين مشكلات هست ما مونديم تو مرحله تحقيق بترس ازشون 

من حس ميكنم شايد دختر كوچيكه هم ازدواج مجددشه نميخوان بگن؟ نمي دونم بخدا

تازه خواهرش كه جدا شده جلسه اول گفت تمام اموال پدر مي رسه به پسر ارشد( منظورش داداش من بود كه تك پسره) گفت واسه باباي من اينظوز بود

حالا ميكيم شايد ارث فاميل بالا كشيدن مي ترسن؟ نمي دونم بخدا

از حالا تا ته ارث پدر عزيز ما رو هم ديدن

خيلي ناراحتم...

داداشم ٣٣ سالشه ولي عقلش مث بچه س ولي ما شديد مخالفت نكرديم كه لج كنه گفتيم اين مشكلات هست ما موند ...

واااااي اينا ديگه كيين😳😳😳

اونايي كه از اول همه چيزشون معلومه و هيچ مشكلي ندارن بعدا بد از آب در ميان واي به حال كسي كه از اول مشخص نباشه چيه و كيه 

خدا الهي به داداشتون رحم كنه و بيخيال اين خانوم بشه 

تا به إرث و ميراثم فكر كردن و دربارش حرف زدن خيلي مشكوكن

2824
2823
2791
2779
2792