2821
2789
عهههه اصل کاریا که همیناس

اره واسه همسرم ٤ تاس به علاوه خونه كه باااااايد داشته باشه

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

من از سوزن تا یخچال به عهده خانواده شوهرم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه رسم ورسوم ها فرق میکنه بعضی شهر ها کل جهیزیه رو عروس میخره بعضی جاها هم نه داماد باید بگیره ولی رسم ما اینه که کل جهیزیه رو عروس میخره و داماد فقط تلوزیون و یه تخته فرش و یه دست رخت خواب و نهایتا یه سرویس 6نفره میگیره

بعد عروس چی آورد😒

هنوز تو مرحله خاستگاري هستيم

التماس ميكنيم آدرس بدن واسه تحقيق نمي دن ميگن واسه دختر تحقيق نمي رن واسه داماد و خانوادش بايد بريم

يكي از فاميلاشونم نياوردن حلس خاستگاري

ميگن ما دشمن داريم نرين تحقيق

ما هم ترسيديم

ما جای شیربها ..سرویس چوب و تی وی رو بابام گفت  بخرن.

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
اره چقدر خوب ميشه😀😀😀😀😀

هر چي ميتوني بندازي گردنش كه عاليه اصلا هم ناراحت نباش چي فكر ميكنه والا مامان باباي دختر چه گناهي كردن زندگي مشتركه مثلا اونا يه عروسي ميگيرن همه پولش از تو كادوها در مياد ميكشن بالا 😂 جهاز از جيب ما ميره

هنوز تو مرحله خاستگاري هستيم التماس ميكنيم آدرس بدن واسه تحقيق نمي دن ميگن واسه دختر تحقيق نمي رن و ...

شمام باورتون شد؟؟؟؟😲😲😲 توروقران داداشتو بدبخت نكنين خدايي نكرده طلا كه پاكه چه منتش به خاكه (نميدونم درست گفتم يا نه)

لابد ريگي به كفش دارن كه اينجوري مقاومت ميكنن

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
هر چي ميتوني بندازي گردنش كه عاليه اصلا هم ناراحت نباش چي فكر ميكنه والا مامان باباي دختر چه گناهي ك ...

آره واقعا 

چند روزه فكرم مشغول شده كه چه جوري بهش بگم تلويزيون باهاشه آخرم به اين نتيجه رسيدم كه خودم حرف نزنم و مامانم هر رسمي هست به مامانش بگه 

اره واسه همسرم ٤ تاس به علاوه خونه كه باااااايد داشته باشه

ماهم حتما باید داماد خونه داشته باشه و بزنه بنام عروس ۶ دونگشو

ولی جهازو خودمون کاااامله کاااامل میدیم

همه چیم میخریم

مگه اینکه داماد خودش بخواد صوتی تصویری رو بده

اگه نخوادم که خودمون میدیم

من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?  
2824
2823
2791
2779
2792