2777
2789
عنوان

برم دم خونه مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 35 پست

آره برو خودتو کوچیک کن و ی دسته گلم بگیر شوهرتو بیار سر خونه زندگی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
اونا خودشون تو دهن شوهرم گذاشتن شوهرم هم مطیع اوناعه

دیگه بدتر

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

مردیکه حاضر نیست برای زنش عروسی اونم یه چیز خیلی خیلی روتین و مرسوم رو بگیره رو نمیخوای بندازی دور ؟

به نظرت فردا پسفردا می‌تونه کار دیگه ای برات بکنه؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام،هیچوقت فکر نمیکردم انتخاب همسر و ازدواج انقد سخت باشه ، تو این روزا واقعا نیاز به انرژی خوبتون دارم تا بتونم تصمیم درست بگیرم بوس به همتون عزیزای دلم ❤️🌝(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
اونا خودشون تو دهن شوهرم گذاشتن شوهرم هم مطیع اوناعه

عقدی ؟

دیگه بدتر دهن بین دورم باشه بازم دهن بینه،

بذار مهریه دهنش سرویس کنه بیاد نازت بکشه،

معلومه ک جنس زن(البته نه همه)زود وا میده زود همه چی رو فراموش میکنه ولی سخت جلوش وایسا تا بدونه ک بی اونم میتونی

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
نمیدونم چیکار کنم خوب شده بود یهو گفتم نمیام خونه جدا میخام گفت تو زدی زیرش

ببین اصلا عزت نفس نداری دختر

میدونم هر چی بهت بگیم فردا کار خودتو میکنی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
همون دیگ حالا خونه پیشکش عروسی چی

ول کن این آدمو خودتو نجات بده

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام،هیچوقت فکر نمیکردم انتخاب همسر و ازدواج انقد سخت باشه ، تو این روزا واقعا نیاز به انرژی خوبتون دارم تا بتونم تصمیم درست بگیرم بوس به همتون عزیزای دلم ❤️🌝(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
عقدی ؟دیگه بدتر دهن بین دورم باشه بازم دهن بینه،بذار مهریه دهنش سرویس کنه بیاد نازت بکشه،معلومه ک جن ...

آره میگ میدم سالی ی سکه است  دادگاه هوادار مرده

آره میگ میدم سالی ی سکه است دادگاه هوادار مرده

به خدا الان داغی فکر میکنی چی از دست دادی،بندازش بیرون از زندگیت،

الان ک عقدی و باید جیک جیک مستونتون باشه نازت رو بکشه اینجوری وای ب حال فرداتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
آره اما خیلی سختمه چون ازدواج دوممع

برای شوهرت متاسفم ک چون فکر میکنه مطلقه هستی میتونه هرجور بخواد بتازونه،

خودت سفت بگیر بدونه از این خبرا نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40