من شوهرم دادخواست طلاق داده بنا ب دلایلی حالا داشتیم آشتی میکردیم اون گف ک بدون عروسی بیا خونه مامانم اول قبول کردم ک شاید مخشو بزنم بعدش دوباره تو پیام گفتم نمیام خونه جدا بگیر حالا کلا قهرو بلاک کرد منو
و به شورا گف پرونده رو اجرا بدن دادگاه حالا گفتم برم دم خونشون با مادرش حرف بزنم یا خودش زشته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مردیکه حاضر نیست برای زنش عروسی اونم یه چیز خیلی خیلی روتین و مرسوم رو بگیره رو نمیخوای بندازی دور ؟
به نظرت فردا پسفردا میتونه کار دیگه ای برات بکنه؟
سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام،هیچوقت فکر نمیکردم انتخاب همسر و ازدواج انقد سخت باشه ، تو این روزا واقعا نیاز به انرژی خوبتون دارم تا بتونم تصمیم درست بگیرم بوس به همتون عزیزای دلم ❤️🌝(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام،هیچوقت فکر نمیکردم انتخاب همسر و ازدواج انقد سخت باشه ، تو این روزا واقعا نیاز به انرژی خوبتون دارم تا بتونم تصمیم درست بگیرم بوس به همتون عزیزای دلم ❤️🌝(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)