2777
2789
عنوان

برم دم خونه مادرشوهرم

553 بازدید | 35 پست

من شوهرم دادخواست طلاق داده بنا ب دلایلی حالا داشتیم آشتی میکردیم اون گف ک بدون عروسی بیا خونه مامانم اول قبول کردم ک شاید مخشو بزنم بعدش دوباره تو پیام گفتم  نمیام خونه جدا بگیر حالا کلا قهرو بلاک کرد منو 

و به شورا گف پرونده رو اجرا بدن دادگاه  حالا گفتم برم دم خونشون با مادرش حرف بزنم یا خودش زشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

وا...این جوری که نمیشه...کسی که وابسته به مادرشه باید با سیاست که با مادرش خوب باشی مخ مادرشو بزنی که خونه جدا بگیره البته اگر عرضه داشته باشه...وگرنه طلاق بگیر بره گمشه

دوست داشتن شوهرت ب زندگی خونه مامانش بنده؟؟؟بزار همینجا تموم شه فردا با ۲ تا بچه نگی شوهرم برام خونه جدا نمیگیره میخوام جدا شم

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤

خیلی سخته! الان که عقدی نمیره جدا بعدا ممکنه هیچ تلاشی نکنه. خودت ببین اعصاب فولادی داری با مادرشوهر یه جا زندگی کنی؟ 

بعدم اونی که بخاطر اینکه نمیخوای بری با مادرشوهر یه جا زندگی کنی داره طلاقت میده به درد زندگی نمیخوره

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏
دوست داشتن شوهرت ب زندگی خونه مامانش بنده؟؟؟بزار همینجا تموم شه فردا با ۲ تا بچه نگی شوهرم برام خونه ...

اونا خودشون تو دهن شوهرم گذاشتن شوهرم هم مطیع اوناعه

دلم نمیاد اعصابم خورده اکرم نرم همیشه دلم تنگ میشه

اون دلش تنگ نمیشه؟ احساسی تصمیم نگیر زندگی سخت از اون چیزیه که فکرشو میکنی

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏