2777
2789

سلام دوستان ببخشید من این ماه رفتم دکتر برای اقدام ب بارداری ،برام لتروزل و دگزامتازون نوشت ،لتروزل از سوم پری صبح و شب دوتا ،دگزا هم شبا یه دونه ،امروز روز ۱۲ پری هستم ولی لکه بینی قهوه ای دارم،چجوری اقدام کنم؟بعد رابطه هم لکه بینی ب خون قرمز تبدیل میشه،من اصلا تا حالا لک بینی نداشتم،همیشه روز پنجم پاک بودم،تروخدا راهنماییم کنید،دکتر هم یه هفته رفته شهر دیگه

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

آره من خوردم

لکه بینیت شاید بخاطر لتروزول باشه

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏
آره من خوردملکه بینیت شاید بخاطر لتروزول باشه

شما چیکار کردی؟چاره چیه؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما چیکار کردی؟چاره چیه؟؟؟

من لکه بینی نداشتم لتروزول رو بعضیا اینجوری میشه تو اقدامتو کن از روز 10 تا 16 پریود یه شب درمیون

بعد به دکترت بگو لکه بینی داری

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏
من لکه بینی نداشتم لتروزول رو بعضیا اینجوری میشه تو اقدامتو کن از روز 10 تا 16 پریود یه شب درمیونبعد ...

با وجود لکه بینی اقدام کنم؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با وجود لکه بینی اقدام کنم؟؟

آره به نظرم 

بازم سرچ کن 

مگه لکه بینیت چقدره

آره به نظرم بازم سرچ کن مگه لکه بینیت چقدره

ببخش ولی وقتی میرم دستشویی اونجا میبینم لک قهوه ای،دیشب هم رابطه داشتم ک تبدیل شد ب خون قرمز و بعد قطع شد ،دوباره لکه بینی قهوه ای شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40