2777
2789
عنوان

عروس چهارده ساله

1228 بازدید | 37 پست

سلام من تازه ۱۵ سالم شده و تولد ۱۴ سالگیم نامزد کردم اونم به خاسته خودم ما شهرستان بودیم و خانواده شوهرم تهران راستش هدف من از ازدواج رسیدن به اهدافم بود این که درسم و ادامه بدم‌موفق شم با دوستام راحت تر حرف بزنم آزاد بگردم و اینکه پسر عمم خواستگارم بود و من اگر به این نمی‌رفتم باید به پسر عمم میرفتم راستش شوهرم و دوست دارم ولی خانواده شوهرم از خانواده خودم سخت گیر ترن به نظرتون چیکار کنم طلاق بگیرم ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خونوادت اگ سختگیر بودن اجازه طلاق هم نمیدادن و بچه هم شوهر نمیدان..مشخصه دنبال پر بازدید شدنی و تایپ ...

خوانوادم فعلا نمیدونن گه شهرستان هستن به مشکل برخوردیم به خاطر رفتار های من همش گیر میدن

عقلتو از دست دادی نه!🙄

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩

بمیرم برات 

متاسفم 

ببین چقد خانواده ب دختر چقد میتونه سختگیر باشه که تنها راهه رسیدن به آزادی و آرزوهاش رو شوهر کردن بدونه

نمیدونم با خودت چی فک کردی ولی تو خونه شوهر درس خوندن سخته ناممکن نیس سخته، تو هنوز ۱۴ ۱۵ سالته میخوای از سن پایین مطلقه شی؟ بدتر ایندت خراب کردی که!

کاش ازدواج نمیکردی. 

تو ۱۵ سالگی میخوای حرف جاری و مادرشوهر تحمل کنی اخه؟

تو شاید هنوز دوساله‌پریود میشی . هنوز تو دوران بلوغی، 

فک نکنم مامان دوستات بزاره باهات حرف بزنن،چون فک میکنن تو ذهنشون رو بهم میزنی! 

تو باید به فکر درس بودی نه شوهر کردن.

حداقل قبل ازدواج تحقیق میکردی .

سخت‌تر درستو بخون بچسب به اهدافت