2777
2789

امروز ۱۵ روز بعد از ای یو ای صبح دوتا بی بی چک زدم مثبت بود ولی کمرنگ از اینا که تو ادرار نگه میداری ولی ظهر از این قطره چکونی ها زدم منفی بود هر سه تاش یه مارک بود این ینی چی ای خدا ینی میشه انتظارم تموم شه 😢😢😢

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

احتمالا بارداری

منم سرپسرم از او نواریا زدم هاله افتاد ولی قطره چکونی منفی شد

یه هفته بعدش قطره چکونی هم مثبت شد

ب نظرم قطره چکونیا دقتش کمتره

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من زیاد از بی بی چک سردرنمیارم اگه میخوای برای اطمینان یه آزمایش بده .فقط اومدم بگم قربون دلت .امضات خیلی قشنگه از ته دلم از خدا میخوام یه فرزند سالم بهت بده.امین

من میتوااااااااااانم. خدایا شکرت  
شاید سومی خطا داشته خب  چند روز تاخیر داشتی ؟؟ مدل اولی شاید دقیق تره

تاخیر نداشتم ۴ روز مونده به پری باید ازمایش میدادم ولی جرات ندارم

عزیزم من زیاد از بی بی چک سردرنمیارم اگه میخوای برای اطمینان یه آزمایش بده .فقط اومدم بگم قربون دلت ...

فدات بشم مرسی از دعای قشنگت 

احتمالا بارداری منم سرپسرم از او نواریا زدم هاله افتاد ولی قطره چکونی منفی شد یه هفته بعدش قطره چک ...

وای خدا ینی میشه 😢میشه ماه محرم نذر علی اصغرو ادا کنم میشه نذر قیمه که کردم ادا کنم 

نواریا مدیکور نبودن ؟ صب کن بازم امتحان گن اون موقع که من استفاده کرده بودم میگفتن کاذبه قطره چکونیش درسته  

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
امضات دلمو ریش ریش کرد قربون دلت برم عزیزم ب حق این ماه محرم این ماه باردارشی عزیزم    

فدات بشم گلم 

انشاالله هم‌من هم بقیه منتظرا

انشالله عزیزم برای منم دعا کن 😍

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤