2777
2789

دلم تنگش شده با این که نه تک پر بود نه هزینه میرد دیت دوم منو برد یه سفره خونه داغون...بزور هی سعی می‌کرد دست بزنه بهم

چرا زود پشیمون میشید

یا چرا اصلا راه غلط رو انتخاب میکنید...............؟

شرمنده نمیتونم درخواست رو قبول کنم🙏 اصلا برا این کارا تو این سایت نیومدم...موفق باشید🙏من هیچی تو زندگیم کم ندارم هیچی همش رو از نماز و شاکر بودن ودعای پدر ومادر دارم(حروم خدا رو حلال )نکنیم ....   اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری س        اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س حاجات شرعیتون براورده به خیر ان شاءالله 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

چون عزت نفس ندارید و باور اینکه اون آدم لایق شما نبوده و ارزش شما خیلی خیلی بیشتره روی خودتون کار کنید 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
اره خاک تو سرم

نه عزیزم این فقط مشکل تو نیست کلا تو ذات دختراس ولی باید روش کار کنی و وابستگیتو کم کنی بهش و هی خودت مشغول کارای مفید کن ک کلا نه زمان و نیاز به اون پیدا کنی

تورو خدا تا تاپیک نترکیده فقط ب حرف اینایی ک میگن چیزی نیست گوش نده توبه کن و سمت اینکارا اصلا نرو باز خدا دوست داشت ک نذاشت بهت تجاوز بشه اینو نوشتم ک دیدم قفل شده

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
باش عزیزم آره واقعا خدا بهم رحم کرد

قربانت همین که پشیمونی نصف راه رو رفتی اصلا ب نظر من باهیچ پژری دوست نشو مگر ب قصد ازدواج 

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...