2777
2789
عنوان

خونه ي به هم ريخته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 75 پست
هر چیو بر میداری همون لحظه بذار سر جاش  ظرف کثیف میشه همون موقع یه اب داغ بگیر روش و بشورش&nbs ...

مامانمم همش همينو ميگه ولي كو گوش شنوا

شوهرم ميگه خودم پرروت كردم از همون اول گير داده بودم الان وضع خونه زندگيمون نبايد اين باشه

واااي چيكار كنم خووو دوس ندارم اين كارارو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل تیرویید نداری؟ باعث ضعف و ناتوانی میشه؟ پیگیری کن شاید از اون باشه. البته تنبلی عامل اصلی اینیه ...

فكر نكنم مشكل تيروئيد داشته باشم اخه ازمايش دادم دوسال پيش 

اقا بخدا فقط حوصله اين ظرف شستنا وتميز كردن اينارو ندارم ولي بهم بگو پاشو سخت ترين غذاي دنيارو درست كن ،درست ميكنم ولي به شرطي ك ظرفاشو يكي ديگه بشوره😁جالبش اينجاس حتي نميزارم همون وقت ماشين ظرفشويي بشوره😐

خب از صبح که پا میشی چیکار میکنی؟

الان امروز از هفت بيدار شدم ديشب به خودم قول دادم ك امروز كل خونرو تميز كنم ولي تاالان فقط صبحونه خوردم بقيش پا تي وي وگوشيم🤦‍♀️

😢😢😢بامني😢😢 😭

اره دیگه عزیزم

یکی میگه شوهرمو اذیت می کنم ال می کنم بل می کنم اون خوبه من بدم. یکی می گه خونمو تمیز نمی کنم . الان تو یه تاپیک دیگه هم یکی عینا حرف تو رو زده عین خودته. خو.ب یعنی چی؟ ادم بدونه اینهمه ایراد داره و کاری نکنه خیلی بده خیلی

چطورتحمل میکنی من یکهفته کارم سنگین شده بود وقت نکردم به زندگی در حد تمیزکاری برسم بعد یکهفته دوروز بیکار بودم تمام خونه رو ریختم بیرون تمیز کردم گلیم شستم عسن عید تمیز کاری درعرض ۲روز دوباره رفتم سرکار محرم و صفر بیکارم تا حدی.استراحت.۲۱سالمم هست زودم ازدواج کردم ۱۹بودم.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
اره دیگه عزیزم یکی میگه شوهرمو اذیت می کنم ال می کنم بل می کنم اون خوبه من بدم. یکی می گه خونمو تمی ...

بله عزيزم حق باشماست منم عيبو ايرادمو فهميدم واينكه خودمم دوس ندارم اينجوري باشم واسه همين اومدم كمك خواستم ازشماها اگه واسم مهم نبود ك ميزاشتم همينجور بمونه تااخرشم فك كنم شوهرم طلاقم ميداد😐

چطورتحمل میکنی من یکهفته کارم سنگین شده بود وقت نکردم به زندگی در حد تمیزکاری برسم بعد یکهفته دوروز ...

واي خوشبحالت واقعا منم مثل خودتم الان 21سالمه سه سالم هست عروسي كردم 

ولي هروقت ميام يه كاري كنم ميگم ول كن بعدا ميكنم خودمو ميزنم ب اون دراا

واي خوشبحالت واقعا منم مثل خودتم الان 21سالمه سه سالم هست عروسي كردم  ولي هروقت ميام يه كاري ك ...

ن اراده داشته باش من اوایل عروسیم یه همسایه وسواس داشتم تقریبا چن سال بزرگتر بود باهاش رفت وامد کردم دیدم اون خیلی اهمیت میده وتمیزه از اون اول منم انگیزه پیدا کردم و عادت کردم الانم کارامو انجام میدم بعدا بقیه مسایل چون همسرمم وسواسه با این حال اون بازم یه ایرادایی میگیره.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
واي خوشبحالت واقعا منم مثل خودتم الان 21سالمه سه سالم هست عروسي كردم  ولي هروقت ميام يه كاري ك ...

دقيقا مثل هميم

الان خونه بهم ريختس من جلو تي وي و گوشيم

اصن مذخرف ترين كاره تميز كاريه خونهههههه

ني ني موخوام خب👼👼👼👼
من چند وقت پیش حالم خیلی بد بود ..یه دفعه شوهرم اومد گفت بابام اینا تا چنج دقیقه دیگه میرسن....واییی ...

میفهمم دقیقا سرم اومده. منم مریض بودم 

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227