2777
2789
عنوان

عزیزان ایران دوست من🙏🏼❤️😘

146 بازدید | 0 پست

دوستان گلم حرفتون ب جاست و منم موافقم و نگران ازدیاد افغانها هستم ولی بیشتر از پول نگران آمیختگی فرهنگ هامون هستم 

هر کاری لازمه بکنید از کارزار تا اعتراض تا کار ندادن و...ولی ولی خولعشغ می‌کنم فحش ندید توهین نکنید ب هویت و لباس لهجه و..توهین نکنید بهشون زنا زاده و فاحشه  و..نگید با توهین شما  اونا نه تنها نمیرن بلکه کینه میگیرن و بدتر میشه اوضاع ب فکر اون بچه ی لب مرز باشید با این فحش های شما اون تو خطر میوفته اون باید تاوان فحش های شما رو بده ،میکشه و از مرز میره،تجاوز می‌کنه و از مرز میره و تمام

من به واسطه شغل دامادمون( نظامیه) قسمت های مرز نشین سیستان و بلوچستان زیاد رفتم ب خدا فاصله اونا با روستای بعدی ک برای افغانستان هست کمتر از چند دقیقه هست فکرش رو بکنید ...

بعد از اون تو شهر و بین خودتون هم امنیت از بین می‌ره

اگه حرفمون حساب هست چرا ب فحش متوسل بشیم با اتحاد و ندادن کار و خونه و راه انداختن کارزار میشه کلی جلو افتاد ،،،

ب فکر شایعه ها باشید اینکه من شنیدم و ...دوتا تاپیک خوندم و...حرصی نشید همین الان کاربر ایرانی‌ ( جن‌گیر یهودی) اومد ب اسم افغان ب ایرانی ها فحش داد همه حرصی شده و بازی خوردن 

راه قانون و اتحاد رو برید و فرهنگ قشنگمون رو هم ب رخ افغانها بکشیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.