2777
2789

بعضیا هم مثل من از اول جوونی پر از دغدعه...

شدیدا ازین دنیا بدم میاد

کاش خدا همین الان تموم کنه همچی رو

خیلی خستم....

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   خوشبختی یعنی: تجربه از دیروز، استفاده از امروز، و امید به فردا✌💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه زندگی هیچ عدالتی توش نیست

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
2799
نه تو درون زندگی بقیه نیسی

بس کنین این حرفای کلیشه ای رو

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   خوشبختی یعنی: تجربه از دیروز، استفاده از امروز، و امید به فردا✌💚
این خدا کلا از همون اول گند زده بمن الان جوری شده یه جوون عقده ای شدم کاشکی یه خداییی هزار برابر بهت ...

😢😢

منم جوونی و کودکی پر از رنجی رو داشتم برای هر چیزی باید خیلی سخت تلاش می کردم و خانواده هم هیچوقت پشتم نبودن اما انگار خدا بالاخره منو دید و کمکم کرد !

هیچوقت امیدتو از دست نده مطمئن باش در زمان الهی بهت لطف بزرگی میشه فقط صبر داشته باش و نیک منش باش

متاسفانه زندگی هیچ عدالتی توش نیست

تازه اون دنیا هم با کلی تهدید قراره بهمون زندگی خوب بدن😏

پس درون بقیه ای؟؟پس از بقیه بیا بیرون یکم تو خودت باش تا زنندگیت درست شه

همه اتفاقات زندگیت دست خودت نیست گاهی مجبوری تو شرایطی قرار بگیری که دیگران واست میسازن و تو دوسش نداری

الانم من اصلا حالم خوب نیست حوصله نصیحت ندارم 

الان تو چاله ای عزیزم غر می زنی غر می زنی غر میزنی تا بیای تو مسیر چون زور زندگی بیش از این حرفاست

خیلیم زورش زیاده

2801