دختر_رئالی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 4007 عنوان کسی هست اینجا روکش دندون گذاشته باشه 60 بازدید | 11 پست من امروز گذاشتم ولی نمیتونم غذا باهاش بجوم درد میگیرهطبیعیه آیا؟ خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤ خوشبختی یعنی: تجربه از دیروز، استفاده از امروز، و امید به فردا✌💚 1403/05/06 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandom_ha عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 693 مگه دندون زیرشو عصب کشی نکردی؟برا منم درد نمیکرد ولی دو روز طول کشید بهش عادت کنم
دختر_رئالی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 4007 بلنده برو دکتر یکم روشو کوتا کنه اندازه اس بنظرمحالا چند روز صبر میکنم اگه دردش خوب نشد میرم کوتاهش کنهچون فکر میکنم چون تازه گذاشته به لثه ام فشار میاد واسه همین درد میگیره خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤ خوشبختی یعنی: تجربه از دیروز، استفاده از امروز، و امید به فردا✌💚
دختر_رئالی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 4007 مگه دندون زیرشو عصب کشی نکردی؟برا منم درد نمیکرد ولی دو روز طول کشید بهش عادت کنم چرا عصب کشی کردمدردش برای عصب نیستفکر کنم منم باید صبر کنم تا لثه ام بهش عادت کنه خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤ خوشبختی یعنی: تجربه از دیروز، استفاده از امروز، و امید به فردا✌💚
دختر_رئالی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 4007 منم گذاشتم ولی درد نداشتم اصلا کدوم دندون؟ خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤ خوشبختی یعنی: تجربه از دیروز، استفاده از امروز، و امید به فردا✌💚
رانیاخانم عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 99 منم پنج شنبه گذاشتم نمیتونم باش چیزی بخورم ولی منتظرم لثه م بش عادت کنهاگه خوب نشد میرم برام کوتاهش کنه
دختر_رئالی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 4007 منم پنج شنبه گذاشتم نمیتونم باش چیزی بخورم ولی منتظرم لثه م بش عادت کنهاگه خوب نشد میرم برام کوتاهش ... منم همین تصمیم دارمشما کدوم دندونتو روکش کردی؟ من اسیاب بالا خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤ خوشبختی یعنی: تجربه از دیروز، استفاده از امروز، و امید به فردا✌💚
رانیاخانم عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 99 منم همین تصمیم دارمشما کدوم دندونتو روکش کردی؟ من اسیاب بالا منم اسیاب بالا شماره ۶