2777
2789

من امروز گذاشتم ولی نمیتونم غذا باهاش بجوم درد میگیره

طبیعیه آیا؟

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   خوشبختی یعنی: تجربه از دیروز، استفاده از امروز، و امید به فردا✌💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799
بلنده برو دکتر یکم روشو کوتا کنه

اندازه اس بنظرم

حالا چند روز صبر میکنم اگه دردش خوب نشد میرم کوتاهش کنه

چون فکر میکنم چون تازه گذاشته به لثه ام فشار میاد واسه همین درد میگیره

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   خوشبختی یعنی: تجربه از دیروز، استفاده از امروز، و امید به فردا✌💚
مگه دندون زیرشو عصب کشی نکردی؟برا منم درد نمیکرد ولی دو روز طول کشید بهش عادت کنم

چرا عصب کشی کردم

دردش برای عصب نیست

فکر کنم منم باید صبر کنم تا لثه ام بهش عادت کنه

منم گذاشتم ولی درد نداشتم اصلا

کدوم دندون؟

منم پنج شنبه گذاشتم نمیتونم باش چیزی بخورم ولی منتظرم لثه م بش عادت کنهاگه خوب نشد میرم برام کوتاهش ...

منم همین تصمیم دارم

شما کدوم دندونتو روکش کردی؟ من اسیاب بالا