2777
2789

وای من امروز رفته بودم بازار باردارم گفتم چندتا تیکه لباس برا نی نیم بخرم

تو یه مغازه خیلی هم شیک بود رفتم فروشنده کلی لباس اورد باز کرد رو میز داشتم میدیدم یه خانمه اومد پیشم وایستاد یه بچه بغلش بود اونم شروع کرد لباسها رو دیدن و قیمت گرفتن...

بعد بچه اش شاید سه سال و ایناش بود خیلی کوچیک نبود بغلش بود همینجوری از دهنش آب میریخت 

یهو دولا شد قشنگ آب دهنش کش اومد ریخت رو لباسها😑😑😑

وای منکه حالم به هم خورد..

فروشنده هم عصبانی شد گفت خانم مواظب باش اونم طلبکار شد که مگه چیه بچه س! و رفت بیرون

اه زنیکه نمیکرد یه دستمال بکشه دور لب و لوچه بچه ش

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه نمیشورین  ؟؟

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋             

زنیکه؟؟؟؟؟

لبو لوچه ؟؟؟؟؟

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
مگه کسیم پیدا میشه که نشوره

آره

خیلیا لباس نو رو میخرن میپوشن دیگه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
زنیکه؟؟؟؟؟لبو لوچه ؟؟؟؟؟

آره

برا کسی که حدااقل یه معذرت خواهی نکرد همین مناسبه

آرهبرا کسی که حدااقل یه معذرت خواهی نکرد همین مناسبه

قضاوت نکن .

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
مگه نمیشورین ؟؟

من خودم همش میشستم

یعنی تو ماشین نمینداختم ولی با دست میشستم که زیاد نخواد شسته شه ولی همینجوری میگفتم ممکنه از دستشون افتاده باشه رو زمین

ولی این نمونه رو دیگه ندیده بودم😅

من تا حالا همه ی لباسای نینی و حتی پتوشم شستم گذاشتم تو ساک

آفرین منم میشورم ولی ندیده بودم موردی که چه جوری ممکنه کثیف شن تنها حدسم همین افتادن رو زمین بود🫤