2777
2789
عنوان

یه مشت بدبخت خدازده

225 بازدید | 28 پست

اینو الان تو اینستا دیدم حرصی شدم 

واقعا گه تو بچه هایی که بعد ازدواج الویت شوهرشونه نه مادر پدرشون 

یه مشت بی لیاقت نمک نشناسن ،دوباره یسری ادم تو فامیل یادم اومد ،تو سایتمکم نیستن

خدازده ها

من خودم ۶ سال ازدواج کردم همیشه الویت مادر و پدرم بودن بعد همسرم ،والا هیچ مشکلی هم پیش نیومده

اصلا دارم اینو مینویسم یا یسری ادمایی که اطرافمن میوفتم ویسری خانمایی که تو این سایتن کفری میشم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

درسته متاسفانه بعد از ازدواج الویت ها باید عوض بشه..پدر مادر ها نباید بچه ی وابسته تربیت کنند باید بچه ی مستقل و شاد تحویل جامعه بدن..جوری ک اگر پدر مادر نباشن بتونن ب زندگی شون ادامه بدن...اینجوری نه خودشون آسیب میبینن نه بچه هاشون....

احترام پدر مادر و ارزششون باید حفظ بشه 

و خود دختر یا پسر خونواده نباید هی کارای همسرشو ب پدرمادرش بگه ک خواسته یا ناخواسته موجبات دخالت رو فراهم کنه 

هر دو رو باید نگه داشت و نباید گذاشت اختلال در هم ایجاد کنن 

اولویت بندی اشتباهه از نظر من 

دخالت دخالت و دخالت 

خوره ی رابطه س

❤️‍🩹
درسته متاسفانه بعد از ازدواج الویت ها باید عوض بشه..پدر مادر ها نباید بچه ی وابسته تربیت کنند باید ب ...

حرفتون کاملا درسته موافقم 

من منظورم اینه یسری ها شوهراشون به خانواده توهین میکنه هیچی نمیگننن

یا مادرشون نصیحتشون میکنه راجب شوهرشون تذکر میده اینا به مادر بی احترامی میکنن طرف شوهراشونو میگیرن

مثلا خیلییییی دیدم طرف مامانش بیمار بوده مادرشوهرشم بیمار بوده بخاطر شوهرش میرفت از مادرشوهرش مراقبت میکرد 

نمیدونم شاید من غیر عادیم ،تو هر شرایطی بنظرم خانوادم درست میگن و حق با اوناست و همیشه اولویتم اوتان