2777
2789
عنوان

چقد آزادی خوبه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 29 پست
دوسال دیگه خیلیه

اگ عضویتمو ببینی برا زمستون ۱۴۰۱

من چن ماه بیشتر کاربری نداشتم ک تعلیق شدم

بعد هرچقدر تلتش کردم نشد اصلا بیخیال شدم خاننده خاموش بودم🥲اخر ی شب انقد ایمیل زدمممم

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ عضویتمو ببینی برا زمستون ۱۴۰۱من چن ماه بیشتر کاربری نداشتم ک تعلیق شدمبعد هرچقدر تلتش کردم نشد اص ...

با شماره دیگه حداقل میومدی بهشون پیام میدادی.من چندتا کاربری دارم ولی این برام یچیز دیگست😍

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
تایپیکای بد خیلی بد ناجور

خب ینی  سیاسی  مذهبی  جنسی  چی ؟

من یک بار دعوای لفظی کردم  ۳ روز تعلیق شدم

براهمین تعجب کردم  تعلیق ۳ هفته ای برای چیاس

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خب ینی سیاسی مذهبی جنسی چی ؟من یک بار دعوای لفظی کردم ۳ روز تعلیق شدمبراهمین تعجب کردم تعلیق ۳ ...

اون دعوای بین کاربرا بوده مثلا ی نفر گزارش زده برات 

ولی این تاپیکای ک گفتی جزو همون ناجورا هستن ک پست شما تو اون تاپیک همسو باشه  مثلا فک میکنن برنامه ریختین ک مردم رو سمت ی جناح بکشید تعلیق طولانی میزنن

جنسی و سیاسی و مذهبی هم همشون ی برداشت دارن انحراف جامعه از خط معیار  

اون دعوای بین کاربرا بوده مثلا ی نفر گزارش زده برات ولی این تاپیکای ک گفتی جزو همون ناجورا هستن ک پس ...

اهان اوکی

فهمیدم  مرسی عزیزم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

این کاربریت تعلیق بود کاربری دیگه ای داشتی عزیزم یا نه .

اهااا اره ولی کلا همیشه بااین میام دیگه بقیشو نه اسمشون نه رمزشون یادم نمیاد😂

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚