2777
2789
عنوان

میخوام اسممو عوض کنم

147 بازدید | 18 پست

لطفا برام توضیح میدین مراحلشو؟ 

چه قدر طول میکشه؟ 

اسمم فوووق العاده قدیمیه و مذهبیم نیست و تصمیم دارم مذهبی بذارم. 

ممنونم ازتون بابت توضیحات خوبتون ♥️

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

مریم قشنگه بعد ریحانه و ملیکا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مریم قشنگه بعد ریحانه و ملیکا

گلم ممنونم 

مراحلشو بگو لطفا 🌸

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی اسونه برو خدمات دولت بعد درخواست و بدخه خودشون زنگ میزنن که موافقت شد یا نه بعد  با مدارک میری برا تعویض شناسنامه

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
گلم ممنونم مراحلشو بگو لطفا 🌸

آهان باید بری ثبت احوال اگه اسمت واقعا قدیمی یا خلاف عرف جامعه باشه کاری ندارع مخصوصا اسم مذهبی میخایی ک چه بهتر کارت راحته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خیلی اسونه برو خدمات دولت بعد درخواست و بدخه خودشون زنگ میزنن که موافقت شد یا نه بعد با مدارک میری ...

چه قدر طول میکشه جواب درخواست اولیه بیاد؟ 

آهان باید بری ثبت احوال اگه اسمت واقعا قدیمی یا خلاف عرف جامعه باشه کاری ندارع مخصوصا اسم مذهبی میخا ...

چه عالی 

خدمات دولت همون دفتر پیشخوان منظورمه

ثبت احوال مگه نباید برم؟؟؟ 

بعد که موافقت شد مدارک دادم حدود یه هفته  بعدش شناسنامه ام اومد اواخر شهریور در خواست دادم اخر مهر شناسنامه ام اومد

[QUOTE=347641674]واس من یک ماه طول کشید ولی ممکنه زودترم بیاد [/QUOTE

محل زندگیت و محل صدور شناسنامت دور بود از هم؟ 

ثبت احوال مگه نباید برم؟؟؟

نه دفتر پیشخوانی که خدمات ثبت احوال داره  تو شهر ما اینجوره شاید جا دیگه فرق کنه ولب اگه نزدیکتون هست همون دفتر پیشخوان انجام میده

بعد که موافقت شد مدارک دادم حدود یه هفته بعدش شناسنامه ام اومد اواخر شهریور در خواست دادم اخر مهر ش ...

خیلی خوبه اگر اینقدر سریع انجام بدن.... 

[QUOTE=347641674]واس من یک ماه طول کشید ولی ممکنه زودترم بیاد [/QUOTEمحل زندگیت و محل صدور شناسنامت ...

بله یه شهر دیگه بود