2777
2789
عنوان

اندک تلنگری برای من🐳💙

125 بازدید | 8 پست

مدت ها بود که از خونه بیرون نیومده بودم و گرمای هوا برای غیر تحمل بود.

ده دقیقه تا تعطیلی فروشگاه فرصت داشتم و اتوبوس هم تصمیم جدی گرفته بود که راه من رو دور تر کنه.

نمیدونم چطوری ولی با هر زوری که بود راه 15 دقیقه ای رو کمتر از 5 دقیقه کردمو خودمو رسوندم.

یه کتابفروشی 12 متری با یه فروشنده میانسالِ آذری زبون که شیش ساله، خورِه یِ کتاب های مغازه اش رو میشناسه...

عنوان ابوالعباس رو که دیدم، از بین قفسه ها بیرون کشیدمشو مترجمش رو نگاه کردم . ورق های تراول رو که روی پیشخوان گذاشتم ، خنده ی صدا دارش به گوشم رسید.

+ تازگیا کم پیدا شدی، یه جلد یه جلد هم خرید میکنی ، از کارت پر پولو دانش اموزای کنکوریت هم که خبری نیست! ورشکسته شدی؟

_ تازه این یکی هم برای خودم نیست ، برای کسی میخرم. دارم کارای مهاجرتمو میکنم؛ در آن واحد، هم پول نیازمو هم وقت نیاز. حالا به ورشکسته ها تخفیف هم میدین؟

+ پس توهم داری میری!

_منم دارم میرم.

+پس کتاب قطورامو باید بدم برن؛ غیر تو کسی ازشون سراغ نمی گیره!

صدای زنگ کوچیک بالای در که به گوشم رسید ، سرم رو به زیر انداختم.

* کتاب سیر تا پیاز جامع دهم تجربی دارین؟

+ دبیرستان جامع نداره ،هر درسی یه کتابه. فقط گام به گام جامع داره.

* چقده؟

+350

*چه خبره؟؟؟؟

+ دست دوهم دارم. 170 تومن

* ارزونتر میخوام ، هر چی بود فرق نداره.

+ از کنکوره 96 دارم ، 130 تومن

*خوبه ، همونو بده 

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙

پسرک گیتار به دوش که از در خارج شد ، قصد خروج کردم.

+از هر صد نفری که میان ، حتی یک نفر شبیه تو و محمد جواد نیست! از صبح که کِره کِره مغازه رو بالا میکشم ، چشمم ب در خوش میشه که یه نفر بیادو برای خرید یه جلد فیزیک کنکور ، مثل شما دو تا،،یک ساعت قفسه هارو زیر و رو کنه. من میوه فروش نیستم برکه ، اینجا کتاب فروشیه! دیدی پسره رو ؟ قیمت عینکش از ابو العباس توی دستت گرونتر بود! فقط ده دیقه دیگه صبر کنی دیوونه میشی؛ دیگه دیالوگ هاشون رو حفظ شدم؛ اقا فلسفه دوازدهم داری ؟ چنده؟ارزونتر نداری؟ شیمی یازدهم 800 تووومن ؟؟ مگه برگه اش از طلاست؟؟؟ دست دومشو ندارید؟ حتی انتشاراتش براشون مهم نیست!

تنها امیدم تو بودی که توهم داری میری ! همین روزاست که خودمو بازنشسته کنم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

_ دانش اموزای من اینطوری نیستن!...

+چون تو استادشونی! یکی باید باشه که به این بچه ها راه درست و غلطو نشون بده.

_اینجا قدرمو نمیدونم!

+ حرفای محمد جوادو میزنی؛ پس تصمیمت قطعیه!

_نمیدونم

+نمیدونی چون میدونی اینجا بیشتر بهت نیاز دارن!

_اگه بمونم متوقف میشم، این قرار منو جواد نبود.

+پس نگو نمیدونم، دهن منم باز نکن.

_ دلم برای غر غراتون تنگ میشه...

+برو تا اشکمو در نیاوردی ، نا سلامتی سنی ازم گذشته...

_ برای خداحافظی برمیگردم

+ زود نیا ؛ اگه تونستی که هیچوقت نیا! از خداحافظی خوشم نمیاد؛ فقط اگه کتاب خواستی بیا.

_ چشم، خداحافظ!

پ.ن: خواهشا شک به دل ماهایی که داریم مهاجرت می کنیم ، نندازید؛ همینجوریش سخته، خیلی سخته...

مرسی از لطفت عزیزِ ندیده ،دانشجوی دکترای پیوسته بیوتک

عههه این رشته ای که کم پذیرش داره تو ایران، پس از نخبه هایی😂😍ترم چندی؟ با این که دانشجویی میتونی مهاجرت کنی یعنی؟خانوادتم میتونن بیان؟ ببخشید زیاد سوال کردم😅