2777
2789
عنوان

داره به داییم خیانت میکنه

219 بازدید | 14 پست

نمیدونم باید به کسی بگم یا نه رفته بودیم محرم عزاداری داشت با یه مرده تلفنی حرف میزد اون یارو هی از کنارمون رد میشد گوشی نو گوشش به زنداییم لبخند میزد تمام اون 10 روز دنبالمون بود زنداییم همش امار میداد که کجاییم و چیکار میکنیم دلم نمیخواد زندگیش خراب بسه چون میدونم راضی نیست بخاطر بچش مونده داره اذیت میشه ولی خب خیانتم درست نیست نمیدونم چیکار کنم احساس گناه میکنم 

July

زنداییت رو تهدید کن اگه خیانتشو ادامه بده به داییت میگی

🟣🔵🟢🟠🔴هرکی لایک کنه خره🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴   جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

اول با مشاوره حرف بزن‌.همینطور بلن نشی بگی حرفی .

خیلییی  خطرناکه . چیزیم بشه  پای تو گیر میشع 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

شرایط سختیه منم بودم تو همچین شرایطی من بیخیال شدم تو هم شو، چون احتمال اینکه آخرش کاسه کوزه ها سر تو بشکنه زیاده

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک 

اصلا دخالت نکن هیچ وقتتت هیچ چیزی پنهان نمیمونه 

https://daigo.ir/secret/8473342690 ...رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌
باید اون تایمی که مرده دنبالتون بود هعی میگفتی وای اینکه اینجاس چیکارمون داره هر شب دنبالمونه

بابا یارو رسما وقتی داشتیم شمع روشن میکردیم اومد جلومون اسم زنداییمو برد گفت بده من روشن کنم شمعتون رو قشنگ مشخص بود گفتم چرا اسمتو برد هول شد هی میگفت نه بابا اسمه منو کجا آورد 

July
بابا یارو رسما وقتی داشتیم شمع روشن میکردیم اومد جلومون اسم زنداییمو برد گفت بده من روشن کنم شمعتون ...

دهه های بعد اگه رفتین عزاداری اون مرده هم بود زنگ بزن به داییت به عنوان ناشناس بکشونش همون جا....