2777
2789

من و شوهرم باخانواده های همی دیگه قطع رابطه ایم

البته پدرشوهرم یکی دوبار اومده خونمون یبار واس دعوااومد یبارم اومد دنبال بچم ک ببره خونشون.دیگ اکثرا داماد و بچه های خواهرشو بیشتر میبینم.

یکی دوبارم خواهر برادرای من اومدن خونمون مجردن 

حالا من میخوام شوهرم با پدر مادر من اشتی کنه اینم بگم ک حرف من تو کتش نمیره 

اگ احیاننا اومد خونه پدرم

منم رفتم خونه پدر مادرشو فقط دعوت میکنم ناهاری شامی اشتی کنیم.ولی خونشون نمیرم چون باخواهرشوهرم تو یجان و عامل دعوا و فتنه ها همون خواهرشوهرمه.

راه کار بدین بهم سریعا چجوری بکشونمش خونمون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچتون چند سالشه؟ی مناسبت جور کن همه رو دعوت کن بیان خونه شما

بچم ۴سالشه.

مامان بابای من ک نمیان عمرا.حتی صدرصد هم مطمن نیستم بایام اجازه بده ک  بیاد حالا ۹۰درصد اگ شوهرمم بیاد اشتی کنون .پارسال پدرمادرم  اومدن سمت ما سوییت گرفتن منو بچمم رفتیم پیششون.

ولی خونواده شوهرم منتظرن من چرا غ سبز نشون بدم همون لحضه میان واس ویرانگری

یه بزرگتر باید وساطت کنه عمو دایی کسی

خونواده شوهرم ک بزرگتر ندارن.ینی عمو دایی اینا هیچکسیو ندارن

از سمت ما هم کمامانبزرگمو دایی کوچیکم هست فقط راضیه

بدش عموهام وپدربزرگم اصلا راضی نیستن میگن 

دنبال شر و دعوایی

اره.فتنن افتضاح.اخه میام شهرستان همه میگن عه چرا شوهرت نیومد باز عرضه نداشتی خرش کنی فلان بیسار

۴ بلر میگن خسته میشن بگو بهشون سری که دردنمیکنه رو دستمال نمیبندن

خوبه نزاره خودمم بیام

به نظرم بزار هروقت خودش خواست توام نخوای به اجبار با خانوادش اشتی کنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بچم ۴سالشه.مامان بابای من ک نمیان عمرا.حتی صدرصد هم مطمن نیستم بایام اجازه بده ک بیاد حالا ۹۰درصد ا ...

چ حیف ک اینجور شده رابطه هاتون...

بگو بچه ات زنگ بزنه بهش یاد بده بگه 

دلم تنگ شد بیاین خونمون ووووو