2777
2789

چهار سالشه ولی اصلا حرف گوش نمیده به شدت شیطون به شدت به خواستش نرسه مدام گریه میکنه و نق میزنه جیغ میزنه همه خونه رو ترکونده همش شیطنت به شدت سر و صدا داره از بچگیش همین قدر فضول بود به معنای واقعی عذابم میده حتی نمیزاره برم به کارام برسم وقتی خوابه لجبازی میکنه و پا میکوبه به زمین و گریه میکنه که باید حتما پیشم،بخوابی نمیدونم چیکارش کنم یعنی بزرگ بشه اروم میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

دختر من این سن بود همینقدر رو مخم بود و اذیت می‌کرد، همش از دستش گریه میکردم، همه میگفتن بزرگ بشه خوب میشه باورم نمیشد، الان 10 11 سالشه ماشالا انقد دختر عاقلیه

❤️🤍💚....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
همشون همینن من دوتا دارم دیوونم کردن.انشاالله سالم باشن بالاخره بزرگ میشن

یعنی به شدت دختر منه همین جوریه رفتاراش ؟؟؟؟منم دیوونه شدم اره خداروشکر برا سالم بودنشون ولی واقعا سخته

منم دوتا دارم همینن.بچه بزرگم چهارسالشه و بردم روانپزشک میگ بیش فعالی داره و دارو میخوره فعلا

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر گرامی لطفا پستامو لایک نکن🤗تیکر تولد خودمه☘️

اولین احتمال اینه که لوس شده

باید تحقیق کنی یاد بگیری چطوری قانون پذیری رو یادش بدی

درباره والد مقتدر سرچ کن ببین چطوری باید باهاش برخورد کنی

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
اولین احتمال اینه که لوس شدهباید تحقیق کنی یاد بگیری چطوری قانون پذیری رو یادش بدیدرباره والد مقتدر ...

چندین بار سعی کردم مقتدر باشم شده یک ساعت مدام جیغ و گریه دیوونت میکنه تا به خواستش برسه کاش لوس شده باشه ولی بیش فعال نباشه میترسم بیش فعال باشه

عزیزم منم دخترم 2سالو5ماهس خیلی غرغروئه خداحفظش کنه ولی اینقدر حرف میزنم ک دیگ همه زوعصبی می‌کنه خودمم خجالت میکشم گاهی اینقدر حرف میزنع خودمم بی حال میشم   دست ب همه چی میزنع همه چییییی. ینی فک کن میرم سرکار باهاش تنهابچه آیه ک پای چرخا می‌ره  همش هرچی بشه دیگ میندازن گردن بچم چون بقیه بچه هاارومن. نمیدونم چیکارکنم مثل بقیه همسناش بشینه پای برنامه کودک یا بشینه پیش خودم خیلی خجالت زدم از رفتارش جلو بقیه  میخام دیگ کلیپ یا کتاب بخونم ک چجور باش رفتارکنم گاهی کتکم میزنه چیزی بخواد بااااید داشته باشش میگ‌همه چی مال منه. هرچی بش میگم نزنم دستشو‌میگیرم موقع زدن بی فایدس بااااید منوبزنه

پسره بچت ؟؟؟؟چه رفتارایی داره میشه برام بگی

پسرن هر دوتا

جیغ 

حرص 

لج

گریه

داد و بیداد

خشن بودن

زدن

هر جا میرم مردمو میزنه

این رفتارارو پسر ۴سالم داره.

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر گرامی لطفا پستامو لایک نکن🤗تیکر تولد خودمه☘️