2777
2789
عنوان

بخاطر فحش های مدیر استعفا دادم

402 بازدید | 10 پست

بعنوان مسئول دفتر مدیرعامل کار می‌کردم.  امروز رفتم به مدیر گفتم فلانی زنگ زده . تو اتاقش هم تنها بود ، برگشت گفت چقدر حرف میزنی ، شعورت کمه  ، برو بیرون . منم گفتم ببخشید مگه من چی گفتم . گفت برو بیرون حرف نباشه منم استعفا دادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش نمیرفتی دفعه بعد زنگش میزدی شروع کرد اینطوری حرف زدن ضبط میکردی بعد ازش شکایت میگردی بخاطر فحاشی

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

چرا قهوایشش نکردییییییییییی😐😐😐😐

نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی