خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من باردارم و همه منو خیلی وحشتناک میترسونن که بچه به دنیا بیاد بدبخت میشی از سختی هاش...
ولی من همچنان امیدوار و خوش بینم🤭
🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁 🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟 من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱 بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️
عزیزم نینی داشتن چه طوره؟؟؟من باردارم و همه منو خیلی وحشتناک میترسونن که بچه به دنیا بیاد بدبخت میشی ...
سختی داره ولی شیرینه حتما کمک بگیر دو ماه اول یکم سخت تره ولی زودی میگذره ماه سوم کمتر میشه
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
سختی داره ولی شیرینه حتما کمک بگیر دو ماه اول یکم سخت تره ولی زودی میگذره ماه سوم کمتر میشه
عزیزم ممنون از نظرت
الهی نینی ت سالم و اروم باشه اذیت نشی🤍🍀
🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁 🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟 من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱 بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️
عزیزم ممنون از نظرتالهی نینی ت سالم و اروم باشه اذیت نشی🤍🍀
مرسی عزیزم ❤️شما هم همینطور به سلامتی بغل بگیری نی نی قشنگتو🌸