2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم شما خوب از فرصت استفاده کردین کاش به من بی نوا هم یه مشورت میدادین راجب رابطه🥲

والا من از ازدواج فراری یودم تو یکی از تاپیکامم نوشتم که ترس از تعهد و مسولیت و اینا داشتم و خودم خودخواسته پیشنهاد دادم رابطه تموم بشه ولی خب مثل اینکه دلم چیز دیگه ای میخواست...

حالا نمیدونم شما چه راهنمایی میخواین مشکلتون دقیقا چیه؟

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
والا من از ازدواج فراری یودم تو یکی از تاپیکامم نوشتم که ترس از تعهد و مسولیت و اینا داشتم و خودم خو ...

می‌شه بگید چطور با این ترس کنار اومدید؟ الان راضی هستسد از شرایطتون؟ 

می‌شه بگید چطور با این ترس کنار اومدید؟ الان راضی هستسد از شرایطتون؟

والا من به خاطر تجربه منفی که تو گذشته داشتم قبلش بایکی نامزد کرده بودم(عقد نه ها انمشتر نشون و اینا)

بعد چون اون آدم خیلی شکاک و گیر بود همش میگفت چرا اینجوری پوشیدی چرا اینجا رفتی چرا اینکارو کردی چرا اونو نگاه کردی چرا به من متعهد نیستی خلاصه منو روانی کرده بود بعداز اون من حس میکردم تعهد بعداز ازدواج یه چیزی تو همین مایه هاست و از همین هم میترسیدم و دیگه دوست نداشتم ارتباطی برقرار کنم اما خب با آشنا شدن با همسرم و دیدن رفتارا و کاراش کم کم به این نتیجه رسیدم که این فرق میکنه با اون یکیا بعدشم که من از اول به همسرم گفته بودم و خودشم خیلی بهم کمک میکرد تو این زمینه...الان میبینم که همسرم بیشتر از اینکه همسر باشه برام شده مثل یه دوست یه رفیق صمیمی یکی که یه تیکه از وجودت شده انگار که صدساله همو میشناسین حمایتم میکنه درکم میکنه رفتاراش زمین تا آسمون با تمام مردایی که دور وبرم دیدم حتی پدر و برادرامم فرق میکنه...

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

بعد از دیدن

دوسش نداشتم از دست رفتم کاملا

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

موقعی ک رفیق بودیم  

میرفتم چتامونو دوباره میخوندم 

کلا نفهمیدم کی 

فقط دیدم یهو دوسش دارم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣(امضای اول) هر دوستی که اینجا دارم یا هر کس که کاری باهام داره من ی مدت خیلی طولانی نمیخوام دیگه بیام چون هدف های خیلی زیادی دارم و باید به تک تک شون برسم 😁امروز ۲۰ دی سال ۴۰۳ هست ساعت ۱۵:۰۰❤🍒اگر چشمت به امضام افتاد و عزیز فوت کرده داشتی بهم بگو براش فاتحه بخونم یا صلوات بفرستم یا آیه الکرسی بخونم .  🥰