2777
2789

وقتی نگاه کردم به لبخندش تو عکس دلم لرزید♥️

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته بودیم مهمونی اونم تو مهمونی بودد با این که خیلی مغرور بودمم طوری نشستم تو زاویه دیدش باشم و توی دلم هعی خدا خدا میکردم منو ببینهه و ازم خوشش بیاد و اونجا فهمیدم عاشق شدمم:) 

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

آخی😍حالا شوهرت شد؟😍

اره عزیزم شوهرمه 🥲😂😂البته بگم کلا جریان ما یه جور دیگه هست 

قبلش با هم نبودیم وقتی اومدن خواستگاری من خیلی چهره اش به دلم نشست خیلییی زیاد 

ولی خب میگفتم الان نمی‌خوام ازدواج کنیم سنم کمه بابام اصرار داشت که زودتر عقد کنید و ازدواج کنید تو دو ماه بابام همه چیو جمع کرد مهریه مشخص کرد 

و تاریخ عقد و عروسی 

بعد ازدواج دیگه کم کم اون حسی که گفتم مثلا فهمیدم دوسش دارم و اینا به وجود اومد 😁وگرنه قبلش رل نبودیم 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'