2777
2789
عنوان

یه انسان نرمال در روز باید چند بار

1150 بازدید | 59 پست

💩💩💩کنه؟؟😂

دوستم میگه وقتی کسی از خواب بیدار شد و بعدش💩💩کرد یعنی نشونه این هست که عالی خوابیده این نظریه درسته؟؟؟😐

خیر برای هر فرد متفاوته

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساده بگم هر چقدر ورودی داری حداقل نصفش باید خروجی داشته باشی 

اگه حداقل روزی یه بار اجابت مزاج می‌کنی روده هات خوب کار می‌کنه دیگه بعد حداقل ۳ وعده برای بعضی‌ها ۵ وعده باید حداقل روزی یک بار دفع داشت

بش بگو بشماره‌😐😂

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

ساده بگم هر چقدر ورودی داری حداقل نصفش باید خروجی داشته باشی اگه حداقل روزی یه بار اجابت مزاج می‌کنی ...

حرفت متین

اما گاهی ممکن ورودی هم زیاد باشه اما در اون روز خروجی صفرباشه؟؟این نشآنه بیماریه؟؟