2777
2789
پوشک عوص کردم ۴بارشیر دادم شیشه شیر شستمتو جیع و داد نهار خوردمی لیوان چای یخ خوردمعدای بچه دادمدوبا ...

لامصب با ی کامنت کلا از بچه دار شدن منصرفم کردی😐😂

دو ساله بدو بدو میکنم حامله شم ب شَکم انداختی ک😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحانه خوردم 

خونه رو مرتب کردم 

ناهار خوردم 

دوش گرفتم 

خونه رو دوباره مرتب کردم 

الانم اینجام 

مرا هزار امید است و هر هزارش خدای پروانه ها🫀🦋          https://abzarek.ir/service-p/msg/2219401 

رفتم یه دوش گرفتم ساعت ۶ تا ۸ تو گوشی بودم بعد خوابیدم دوباره ساعت ۱۱و نیم پاشدم چای درست کردم دارو نی نیم دادم با بچه هام صبحونه خوردیم ساعت ۱۲😂بعدش ناهار درست کردم ظرف ها شب قبل شستم شوهرم اومد  ناهار خوردیم ظرف ها شستم یخچال شستم آشپزخونه شستم الان هم نشستم بچه ام بخوابونم برم به بقیه کارها برسم ساعت ۷ و۸ میخوام ببرمش دکتر 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بیدار شدم

قهوه خوردم

یکم کار کردم

رفتم جلسه

برگشتم خونه ناهار خوردم

الان وایسادم لباسام شسته شدن پهنشون کنن

دوباره برم سر کار (پشت کامپیوتر)

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

باشگاااه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بیدار شدم دعوا کردم گریه کردم رفتم کمک شوهرم سر کارش نخ لباسارو زدم مهمون داری کردم ظرف شستم

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

صبح بیدار شدمشیرو کیک اینجور چیزاآهنگ گوش دادمدرس خوندم بقیه اش هم استراحت و رسیدگی به خودم

جز درس خوندن بقیشم استراحت و رسیدگی به خود محسوب می‌شد 😅

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.