2777
2789

صبحونه خوردم

حاضر شدم

سرکار

ناهار

الانم میخوام برگردم خونه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خسته نباشی ✨🌸خونه برسی ، باید شام درست کنی ؟؟🤪

ممنون عزیزم😍

نه مامانم درست میکنه بنده خدا😄

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

پسرمو بردم مهد کودک اومدم خونه کاملل خونه رو تمیز کردم پسرمو اوردم بردم حموم خودمم رفتم حموم الانم گفت من شیرینی میخوام پاشدم براش شیرینی کشمشی درست کردم فعلا تو فره 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

دوش گرفتم صبونه خوردم .رفتم باشگاه

اومدم خونرو جم کردم

رفتم ازمایشگاه.برگشتم ناهار خوردم از اون موقه لش کردن فقط تو گوشیم حال ندارم اصن سنگیم

ظرفشوییم پره ظرفه باید پاشم اونارو بشورم شام بزارم پوف🤦‍♀️

پوشک عوص کردم ۴بار

شیر دادم 

شیشه شیر شستم

تو جیع و داد نهار خوردم

ی لیوان چای یخ خوردم

عدای بچه دادم

دوبار لباس بچه عوص کردم

الانم شاشیده به زیراندازش باید برم بشورم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بیدار شدم صبحانه خوردم باز دراز کشیدم

امروز انرژی نداشتم هر چند کلا خیلی وقته بی انرژیم

خیلی ناراحتم کلی کار دارم ولی جون ندارم انجام بدم

فکرم درگیره کلی عقب میفتم ولی خب چیکار کنم انرژی ندارم 

بعد پاشدم دوش گرفتم و اومدم ناهار خوردم الانم نشستم گوشی ببینم🥲💔

گوشی

غذا

گوشی 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡