2777
2789

قضاوت کنین همه تایپک هارو نشونش میدم 

یکی از دوستام که صمیمی ترین دوستمم هست خیلی دختر کول باحالیه خیلی دوسش دارم از بچگی باهم رفیقیم 

این دوستم همسن منه ۲۵ تقریبا با ۴ نفره بطور جدی رفت تو رابطه به دلایلی به هم خورد بین اینا یه پسر بود که اصلا معیارای رفیقمو نداشت سرگرمی باهاش حرف میزد پسر خیلییییییی پسر خوبی بود رفتاری شخصیت۱۰،۱۰

ادب۱۰،۱۰ درک و شعور ۱۰،۱۰ نازک تر از گل به رفیقم نمیگه همچیش خوب بود به غیر از شرایط مالی و اینکه پسر اروم ساکتی هرکی هرچی بگه این ساکت میشه حرف نمیزنه مگر اینکه کسی به رفیقم(نسیم) بخواد چیزی بگه دهنشو سرویس میکنه یا انقدر حرص میخوره عصبی میشه

اقا اینا یکسالو نیسم یه رابطه خوب داشتن رابطه ای که پسره هی میگفت نسیم من بیام خواستگاری من بدون تو نمیتونم این حرفا نسیم میگفت نه 

حالا چرا نه چون این پسره اصلا معیارای نسیم نداره

معیار نسیم چیه؟پول(هرچی که این پسره داره+پول زیاد)

خلاصه رابطه برای پسره جدی بود برای نسیم یچیز عادی و یه علاقه سطحی 

دوسه بار نسیم خونه ما بود ساعت ۴،۵ صبح زنگ میزد پسره رو بیدار میکرد اون تایمم پسره ماشینشو فروخته بود نسیم میگفت بیا دور بزنیم پسره با بدبختیم منت اینو اونو میشنید ۴ صبح میومد دنبالش نسیم نمیرفت اسنو مسخره میکرد 

دوسه بار جلو منو شوهرم اشک پسر رو در اورد 

خلاصه رابطه رسید به یک سال و ۷ ماه....

خب

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه یروز ما چهارتایی بیرون بودیم قضیه مال سال ۱۴۰۰

ساحل بودیم پسره تازه گوشیشو عوض کرد نمیدونست این اندروید های جدید سطل اشغال داره 

اینجا هم که رفیقم دریا اینا یک ماه کات بودن بزور اشتی دادیم رفیتیم (کاتی بود که میدونستیم اشتی میکنن ولی زمان نداشت)

خلاصه اقا نسیم گوشی اینو میگیره میره تو سطل اشغال میبینه یه شمال به اسن پسره پیامای عاشقانه میده مثل 

فلانی من دوسست دارم فلانی بدون تو نمیتونم 

فلانی مگه تو نبودی میگفتس این دستا هیچوقت نباید جداشه 

فلانی دوستت دارم این حرفا کلییییییییییی التماس خواهش از طرف یه دختر پسره فقط پیامش این بود لطفا پیام نده لطفا پیام نده  خانمم میبینه همین 

خلاصه نسیم اونجا داد و بیداد میکنه میزنه تو گوش پسره تنها بر میگرده خونه میره خونه ما 

پسره هرچقدر میخواست توضیح بده این میگفت نمیخوام بشنوم دهنتو بیین اینا 

قضیه مال تابستون ۱۴۰۰

خلاصه نسیم که میره این برای ما توضیح داد که اره دو هفته با ابن دختر رفتم بسرون همون روژ اول رفتیم بیرون 

بخدا پسرعموم مجبورم کرد تارا تو یه کاری بکن این حرفا 

دختر میشد رفیق صمیمی زن پسر عمو این پسره

خلاصه من اونجا تحویلش نگرفتم گفت بیام خونتون گفتم نه این حرفا اومدیم خونه..

2802

اومدیم خونه دیدم نسیم ریلکس فقط میگه اخش عذاب وجدانم کم شد فکر کردم فقط من اینو بازیچه کروم 

ولی از فلانی همچین انتظاری نداشتم اون لحظه نمیدونم چرا قاطی کردم 

اون شب میگذره ۴ ماه پسره میاد میره جلو همرو میگیره که با نسیم حرف بزنین من دوسش دارم نسیم قبول نمیکنه 

این تایم میخواست وارد رابطه شه با کس دیگه ای

هیچکدوم به پسره نگفتیم 

پسره میبینه نمیتونه کاری کنه مامانشو میفرسته جلو 

اینجا نسیم چون قصدش جدی نبود میگه اوکی به مامانت بگو نیاد 

باز با پسره حرف میزنه اوکی میشه ولی تو هفت روز هفته 

هربار که میدیدم اینارو یا نسیم کنارم بود حرف میزدن هی اون موضوع خیانتو میگفت منت میذارشت پسره هم هی غلط کردم گه خوردم میکرد تو رو خدا ببخش 

خلاصه پسره واقعا عاشق شده بود ولی دلیل اون رفتارشو هیچوقت هنوز نفهمیدیم

اومدیم خونه دیدم نسیم ریلکس فقط میگه اخش عذاب وجدانم کم شد فکر کردم فقط من اینو بازیچه کروم ولی از ف ...

اینا اوکی میشن تا یه شب مه بیرون بودن 

اها اینم بگم نسیم یکاری کرده بود اسن پسره از هنه حتی از خانوادش دور شده بود خواهرش مادرش 

حتی ی شب پدر پسره ،پسر رو از خونه بیرون کرد بخاطر نسیم به همه هم سپرد راش ندین اون شب پسره تو جنگل خوابید 

بماند یه شب که بیرون بودن خواهر پسره زنگ میزنه ساعت ۱ اینا 

میگه کجایی این حرفا پسره که داره حرف میزنه نسیم میگه به تو چیکار داره

پسره به خواهرش میگه میام دیگه زنگ نزن 

خواهر میگه با اون جن‌.....ده بیرونی(خانواده پسره طرز فکر قدیم داشتن دختر نباید پرسینگ داشته باشه نباید تتو داشته باشه 

نباید لباس باز بپوشه نباید لاک جیغ بزنه نباید تا شب ییرون باشه)

اینجا نسیم قاطی میکنه میگه جن....ذه خودتی اوووووووو یه عالمه حرف بارش میکته

رفیق مام که دهنش وا شه بسته نمیشه (چون خودش میخونه میگم)اون شب پسره هیچییییی بهش نمیگه فقط عذرخواهی میکنه تو رو خدا ولم نکن اسن بچه اشتباه کرد بار خواهرشو میزنه تو سر پسره این هیچی نمیگه 

خلاصه این انقد نسیم دوس داشت با صمیمی ترین رفیقش با خواهراش بخاطر نسیم کات میکنه 

تولد رفیق صمیمیش نمیره از بچگی با هم بزرگ شدن (هم پسرعمش بود هم پسر داییش)

ما هرچقدر گفتیم برو به نسیم نگو میگفت نه ناراخت میشه 

هرچی ام با نسیم حرف زدیم بژار بره میگفت نه (یبارم همین داستان خواهرش با این پسر عمه پیش اومده بود نسیم هرچی دهنش بود به پسر عمه زنش گفت ،زنش اومد عذرخ‌اهی کرد نسیم باز مسخره بازی در اورد)

هستین؟

خیلی چرت بود تا اینجاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺

اخرشو بگو 

خلاصه کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان واسه مسخره بازی هر چندوقت درمیون به پسره زنگ میزنه مسخرش میکنه هی میگه دوستت دارم بدون تو نمیتونم اونم پشت تلفن التماس میکنه نسیم بیا بینمت دلم برات تنگ شده گریشو در میار دعوا راه میندازه قطع میکنه 

مثلا اوندفعه پسره میگفت تو رو خدا اگه منو نمیخوای بگو برم دیگه بهم زنگ نزن منو تو دوراهی نزار من دارم داغون میشم ۲۷ سالم هیچیم معلوم نیست 

نسیم زرتی گوشی روش قطع کرد خندید گفت حقشه این اگه ادم بود خیانت نمیکرد

(بقول خودش انگار عقده اون شب تو دلش مونده چون از این پسر انتظار نداشت ،شایدم بخاطر اینکه این پسر ساده ای)

مثلا یکاریش که خیلی رو مخ منه خودشم اینو میخونه اینه که با دوستامون جمع میشیم زنگ میزنه این بدبخت مسخره میکنه یه دوستت دارم دلم تنگ شد میگه اون باز خر میشه 

باز گوشی روش قطع میکنه

حالا پریشب همه خونه ما بودن این خانم باز فاز گرفت زنگ بزنه این بدبخت

زنگ زد دوباره روال قبلی حالا نگو قطع میکنه پسره به منو یکی از بچه ها میگه تو رو خدا باهاش حرف بزنین هرکاری بخواد میکنم فقط منو ببخشه کلیییییی حرفای دیگه 

نگو پسره تا صبح گریه میکنه 

صبح ساعت ۹ همه خواب بودیم دیدیم دیدیم گوشی من زنگ میخوره (گوشی نسیم رو سایلنت بود)مامان این پسره بود میگفت بگو اون رفیق روانیت انقد اشک پسرمو در نیاره انقدر پسرمو ناراحت نکنه  کلییی نفرین کرد

میگفت اگه نمیخواد پسرمو انقد قلبشو نشکوند بخدا فلانی در برابر این قلبش از یه بچه شکننده تر کلیییی از این حرفا من فقط عذرخواهی کردم گفتم چشم 

الان همه کامنتای شمارو میخونه 

خدایی روانی نیست؟بیمار نیست؟

خب بابا پسر رو نمیخوای ولکن انقد ازارش نده

بخدا کارما پس میدی 

هرچی دهنتونه بهش بگید دلم خنک شه

شما بهتره تو زندگی بقیه دخالت نکنی

شما متاهلی چیکارت ب این روابط دوستی

بعدم پسر۲۷ ساله بی پول به چه درد دوستتون میخوره

ک شما اینقدر پسر رو مظلوم نشون دادی دوستت رو عفریطه و شیطون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما بهتره تو زندگی بقیه دخالت نکنیشما متاهلی چیکارت ب این روابط دوستیبعدم پسر۲۷ ساله بی پول به چه در ...

خواهر

ما از بچگی باهم بزرگ‌شدیم از خواهر به هم نزدیک تریم من کی گفتم رفیقم شیطون (همسرم رفیقم خونه تنهان من میرم بیرون انقدر اعتماد دارم بهشون)

من نمیگم باهاش بمون میگم اذیتش نکنه گناه داره

حرفم اینه این پسره انقدر اذیت نکن ۳ سال دارم بهش میگم

به کارما اعتقاد ندارم .

چون هر کی ظلم کرده به من‌. هیچی نشده . الکی هم‌نگید صبر و .‌‌‌‌......   ۱۵ سال  گذشته از روش . کارمایی وجود نداده . خودتونو گول نزنید 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
2801