2777
2789
عنوان

این رنگ ضایعه اس⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 84 پست
زشته ببخشید این رو میگم دور و اطراف من این رنگها رو یا خیلی خیلی پولدارا میپوشن که مارک اصله و مشخصه ...

حالا کی خواست ادا دربیاره که فیک نیست ۹۹ درصد ال استار های که داخل خیابون میبینی فیکن

خب فیک باشه نه تنها ال استار مثلا ممکنه شما نایک بپوشی جردن یا هرچی همه اینا فیکن

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

حالا کی خواست ادا دربیاره که فیک نیست ۹۹ درصد ال استار های که داخل خیابون میبینی فیکنخب فیک باشه نه ...

خوب همین فیک پوشیدن از نظر من جالب نیست یا اصل بپوش یا اگه نداری فیکش رو نپوش حداقل دید من اینه 

مخصوصا برای رنگای اینجوری زرد و قرمز و.. که خیلی تو چشم میزنه 

باز سفید و مشکی و سورمه ای فیکش به ضایعی زرد نیست 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
خوب همین فیک پوشیدن از نظر من جالب نیست یا اصل بپوش یا اگه نداری فیکش رو نپوش حداقل دید من اینه مخصو ...

من که ال استار کلا نمیپوشم چون خیلی زیرشون تخته 

ولی اگه بخواین نگاه کنیم 

شما مارک کفشتون چیه؟بعنی اصل اصلشه؟

آره خب هرکسی نظری داره✨

من که ال استار کلا نمیپوشم چون خیلی زیرشون تخته ولی اگه بخواین نگاه کنیم شما مارک کفشتون چیه؟بعنی اص ...

نه عزیزم من کفشم مارک نیست چرم پیر زنی می‌پوشم ولی هیچ وقت درک نکردم مثلا برم کتونی بخرم که روش مارک نایک داره ولی نایک نیست 

یا بقیه وسایل 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
آره منم ته دلم دوسش دارمقبلا آلستار قهوه ای داشتم.یادش بخیر.۱۸ سالم بود😂

من همه رنگاشو داشتم

آبی قرمز مشکی

الان زیاد دوسش ندارم مثل قبل

مبارکت باشه هرچی خریدی عزیزم

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
نه عزیزم من کفشم مارک نیست چرم پیر زنی می‌پوشم ولی هیچ وقت درک نکردم مثلا برم کتونی بخرم که روش مارک ...

منم مارک های معروف نمی‌گیرم

آره موافقم معمولا به دوستام که میخوان بگیرن هم میگم 

بخاطر کلاس نه بخاطر کمر خودشون 

خیلی فیکش اذیت میکنه

رنگش خیلی جذابه سورمه ای و مشکی دیگه خیلی پای همه هست

ب خصوص با دامن  

ب نظر من ک خیلی قشنگه رنگشم زرد نیست لیموییه

میتونی با مشکی آبی سفید طوسی قرمز بادمجونی نارنجی سبز و خیلی رنگای دیگه ام ست کنی 

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
زشته ببخشید این رو میگم دور و اطراف من این رنگها رو یا خیلی خیلی پولدارا میپوشن که مارک اصله و مشخصه ...

من پول اصلشو ندارم گلم🙃

میدونم فیکش خوشگل نیست ولی خب دله دیگه🙂

2801