2777
2789

بچه ها سلام  

من يه شرح مختصر ميدم اگر سوالي براي روشن شدنه بيشتر موضوع داشتيد  بپرسيد

پيشاپيش هم از لطف و همراهي و وقتي كه برام ميزارين سپاسگذارم

ما يك زمين در محدوده جنگل گيلان  و نزديك به اتوبان تهران به رشت داريم كه موقعيت عالي براي سرمايه گذاري داره منتها به دليل ساكن نبودن ما در شمال و داشتن كار ثابت و غيرمرتبط (هم من و هم همسرم)قصد داريم اين زمين رو به فروش برسونيم منتها موقعيت زمين به شكلي هست كه چون نزديكه رود و جنگل و امامزاده هست و امكانات ويژه رو براي تاسيس منطقه گردشگري داره ما دنباله كسي ميگرديم كه اين زمين رو خريداري كنه كه هم ما مشكلاتمون حل شه هم براي كسي كه استطاعت خريد رو داره موقعيت سرمايه گذاري خوب بدست بياره

سوال من از شما اينه كه با وجود يك سال اقدام براي فروش و پيدا نشدن مشتري براي اين زمينه خاص با وجود داشتن پروانه پروش چطوري مشتري مناسب رو كه اين زمين به دردش بخوره رو پيدا كنيم ما به مشاوراملاكاي اطراف و حتي  چند عدد درتهران سپرديم اما هنوز كسي پيدا نشده يه راه حلي بهم بديد كه دنباله مشتري باشيم و فرد مناسب رو پيدا كنيم

با تشكر از صبر و حوصله شما و عذرخواهي بابت طولاني بودن نوشته هام

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توي ديوار و همشهري انلاين هم بزنين

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1949218&slug=%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D9%8A%D8%AF%D9%8A%D9%86-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D9%83%D9%87-%D9%85%D9%86-%D9%8A%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88-%D8%B9%D9%85%D8%B1%D9%85-%D9%8A%D9%87-%DA%86%D9%8A%D8%B2%D9%8A-%D8%A8%D8%A8%D8%B1%D9%85&postId=65016275
تو دیوار و شیپور و روزنامهو...بذار. ما هم یه همچین چیزی داشتیم 6 سال طول کشید خریدن    

ميدوني مشكل اينه كه اين زمين موقعيت تجاري و مسكوني نداره يا طرف بايد بياد تو ش پرورش راه بندازه يا هتل و منطقه گردشگري

آره توی دیوار انقدر موقعیتش خوبه و اگر مشکل مالی ندارین نفروشیدش. حتی اگه بی استفاده باشه. ملک سرما ...

آخه به مشكل مالي برخورديم و همه زندگيمون رو اين زمين درگيره خودش كرده

به محلی های همون منطقه بسپارید ما هم زمینمونو همینجوری فروختیم بعد شیرینیشو به طرف دادیم

سپرديم اما بازم جدي تر پيگيري ميكنيم ببينيم شايد فرجي شه

قیمت زمین ,چقدری می ارزه؟

زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند،زندگی,شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ,زندگی رویایی ست، مثل رویای ِیکی کودک ناز,زندگی زیبایی ست، مثل زیبایی یک غنچه ی باز,زندگی تک تک این ساعت هاست،زندگی راز دل مادر من، زندگی پینه دست پدر است