2777
2789

هم خودش هم خانوادش انقد اذیتم کردن که حد نداره

اگه کسی پشتم بود یه لحظه هم نمیموندم

الان چند وقته معلوم نیست کی رفته تو جلدش گفته کارتو عوض کن برو تو کار آزاد سودش بیشتره

اینم میخواد کار تو کارخونه با درآمد بالای سی تومن رو ول کنه بیاد بره میوه فروشی بزنه ، یدونه مهندس دارن یکم بد اخلاقه هرروز باهاش دهن به دهن میشه همکاراش شیرش میکنن میفرستنش جلو تا جواب مهندسه رو بده ، چند وقت پیش میخواستن بندازنش بیرون من به سرپرستش زنگ زدم التماس کردم تا نگه داشتن ، حالا دیروز بهم زنگ زده میگه با مهندسمون بحثم شد منم دیگه حقیقت نتونستم تحمل کنم گفتم باشه صبر کن وام برداری بری میوه فروشی بزنی تو که لیاقت یه شغل خوب با حقوق ثابت رو نداری ، منو بست به فحش برگشته میگه اصلأ از لج توأم شده میرم میزنم منم گفتم برو هر کاری دلت میخواد بکن به درک فقط اینو بدون اگه ضرر کردی و همون 5۰۰ میلیون پس اندازی هم که به من و بچم گشنگی دادی جمع کردی از دستت رفت مستقیم میرم دادگاه

از دیروز نه حرف زده باهام نه شام خورده جوری رفتار میکنه انگار من مقصرم الانم پاشده که بره برقا رو خاموش نکرده در یخچالو باز گذاشته خبر مرگشو برام بیارن به حق امام حسین

یکی از همکاراش رفت تو کار آزاد چند ماه پیش شوهرم بهش زنگ زد حالشو بپرسه یارو گفت توروخدا قدر کارتو بدون من دیگه روم نمیشه برگردم شرکت دارم از گشنگی میمیرم اصلأ پول درنمیارم همش ضرر میکنم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

برگشته میگه من تا کی واسه این و اون حمالی کنم؟ میخوام کار مال خودم باشه

منم گفتم آره خب مدرکت تو خونه داره خاک میخوره بخاطر همین همه جا برات کار پیدا میشه اگه تو کار آزاد ضرر کنی همه جا با کله قبولت میکنن

مرتیکه کودن

ای خدا چرا این مردا انقد نادانَن

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لحن حرف زدنتون باهم خیلی بده اینو بهتر وبامحبت ترم میشه گف که سرلج نیوفته همسرت .

دیگه تا کی با ملایمت حرف بزنم؟

با ملایمت حرف میزنم فکر میکنه راضیم هر غلطی که خواست بکنه

دستی دستی بذارم بدبختم کنه؟

منم آدمم خسته شدم از کاراش

ده ساله ازدواج کردم تو این ده سال انگار دارم یه موجودی که هیچی حالیش نیست رو تربیت میکنم

یدونه آبگرمکن نمیتونه روشن کنه یدونه لامپ نمیتونه ببنده من به چیه این دل خوش کنم؟

فشار کاری خیلی روشه ، همیشه اولش با حرفاش موافقت کن که حس مرد بودن و قدرت و رئیس بودن بهش بدی ، بعد از چند دقیقیه یا چند ساعت مخالفتت رو با زبون نرم بگو ، الانم ناراحته و قهر خب طبیعیه ، همه مردا همینن

چرا جلوی پیشرفتشو میگیری؟؟شما کقصری ...شاید ایشون کارگری تو خونش نیست...شما کارگری رو دوس‌داری خودت ...

چه ربطی داره شما اصلأ خوندی من چی نوشتم؟

دارم میگم ضرر و زیان داره

میوه فروشی کارگری نیست پس چیه؟

یه نفر بهش گفته یه مغازه بهت میدم ۵۰۰ میلیون پول پیش ماهی ۱۰۰ میلیون هم اجاره

این با میوه فروشی می‌تونه صد میلیون دربیاره که بتونه ماهی فقط صد میلیون بده به اجاره؟

داداشش که زرنگ تر از این بود ضایعاتی زد ورشکست شد قهوه خونه زد ورشکست شد میوه فروشی زد ورشکست شد

هیچکس تو فامیل به اندازه این پول درنمیاره کارش هم خوبه بیمه داره سنوات داره پاداش داره عیدی داره سرویس رفت و برگشت داره

در ضمن مدرکش هم سیکله اگه کارش نگیره که مطمئن هستم نمیگیره و ضرر میکنه دیگه هیچ کاری نمیتونه کنه مگر اینکه بره تو اسنپ کار کنه که اونم گواهینامه نداره باید بره همینجوری مسافرکشی کنه

شما کنارش باش تشویقش کن شاید کارش گرفت

وقتی میدونم دستی دستی داره بیچارم میکنه چه تشویقی کنم؟

این خوشی زده زیر دلش

ما فقط ماهی ۲۲ میلیون تومن پول وام خونگی میدیم

۳ میلیون و ۹۰۰ هم پول اجاره خونه

۶ میلیون هم وام رسالت

۵ میلیون هم شهریه مدرسه دخترم

با میوه فروشی چقد میخواد دربیاره که بتونیم این همه پول رو بدیم؟

وقتی میدونم دستی دستی داره بیچارم میکنه چه تشویقی کنم؟این خوشی زده زیر دلشما فقط ماهی ۲۲ میلیون تومن ...

خب چرا نمیذاری شکست بخوره؟یکم بخاطر همسرت کوتاه بیا ...من شوهرم صددفه کارراه انداخت کلی ضرر کرد ....بخام بشمرم خیلیه اما دلشونشکوندم هربار گفتم باشه...چون خودمم یه روز بخام کارراه بندازم و شوهرم بخاد جلومو بگیره ازش متنفر میشم...هربارم ک شکست خورد باهاش بحث و دعوا کردم یکم و خودش قهمید و الان دیکه عاقل شده ...

مامان یه دخمل گوگولی
وقتی میدونم دستی دستی داره بیچارم میکنه چه تشویقی کنم؟این خوشی زده زیر دلشما فقط ماهی ۲۲ میلیون تومن ...

چرا حالا انقد وام برداشتید؟شوهر بدبختت وظیفن نداره تنهایی از پس مشکلات بربیاد ....شما هم وظیفه داری بری سرکار ...حالا ک نمیری پس یکم کمکش کن... بذار دو لار شکست بخوره دیگه عاقل میشه

مامان یه دخمل گوگولی