2777
2789

من می‌خوام با خانواده خودم برم ولی شوهرم میگ به خانواده منم تعارف بزن که با اونا بریم ولی من دلم نمی‌خواد باهاشون برم چون هم فاز نیستیم بچه ها چجوری مخ شوهرمو بزنم ک بیخیال خانوادش بشه و با خانواده من بریم با سیاستها بیاین کمک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو دلسوز اونا نشون بده.. مثلا بگو جایی که میریم مناسب اونا نیست.. یا اینکه اونا اذیت میشن یا اینکه غذای باحالی ممکنه نخورید.. ا

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
2799

خانواده شما و همسر نداره،اگه قراره با خانواده همسر نرید با خانواده خودتونم نرین،چون همین حسی که شما به خانواده همسر دارین ،همسرتونم همین حس رو به خانواده شما داره

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

اوه چ کار سختی

اگه بچه کوچیک داری باید از اون کمک بخوای و اونو بندازی وسط ک با باباش صحبت کنه ک با خانواده مادرش بیشتر بهش خوش میگذره من خودم بیشتر مواقع همین کارو میکنم