2777
2789
عنوان

خودکشی بین نوجوون ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 72 پست
میخوام بگم دهه ۹۰واقعا کم حوصله ان باید باهاشون مدارا کنیم

بخدا همش مال گوشیه امروز داشتم اینستا نگاه میکردم باورت میشه دختر ۸ ساله شده میکاپ آرتیست و میشینه مامانشو آرایش می کنه اونم قربون صدقش می‌ره و ذوق می‌کنه معلومه این‌ بچگی نمی کنه من خودم سن اینا بودم تفریحم سی دی نگاه کردن بود خیلیم خوشحال بودم 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا جدیدن سکته ایقد زیاد شده اونم تو سن کم. خدا رحم کنه به همه مادرا. با خون دل بچه بزرگ کن اینجوری ...

خداخودش کمک کنه

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
اون دنیا رو هیشکس ندیده خیلی حرف و نظریه درموردش دادن اما هیچکس ندیده مگر اونایی که رفتن که اونام بر ...

در مورد خودکشی و اینکه گناه کبیره است،هیچ شکی نیس..در مورد شکنجه شدنم قطعا شکنجه ی روحی بسیار وحشتناک تراز شکنجه ی جسمیه..

مشکل فقط دوست پسر ودوست دخترنیس..اوضاع خیلی خرابه..من با بچه هام میرم پارک..دخترای کم سن،زیر پانزده ...

تو مدرسه ابتدایی از بچه های کلاس سوم سیگار گرفته بودن محل ما😵‍💫این نسل جدید از اون ور بوم افتادن دیگه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

روحمون ازار میبینه دوست عزیز کسی هم شکنجه نمیده گناهان خودمون ازارمون میدن وگرنه خدا مهربون تر از ای ...

مگه چند بار رفتی که میدونی چجوریه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
باید از در دوستی وارد شد

خیلی سخته 

مثلا مادری که دختر از دهه ۷۰ داره و از دهه ۸۰ نباید با هردو یکسان رفتار کنه 

اما این اتفاق میوفته و شیوه ترببت یکسان با دهه هفتاده ولی فاقد اثر رو نسل هشتاد ب بعد

وای بشدت زجر میده و بعد میکشه خیلیا بعد خوردنش از درد پشیمون میشن

بله متاسفانه خونریزی میده و با زجر میکشه...... با تنگی نفس شروع میشه........ البته من کادر درمانم خودکشی همه سنی داریم ولی خانواده ها به خاطر آبروشون صداش در نمیارن....... شیفت قبلم یه خانمی چون مادرشوهرش جایی نداشت 10 روز اومده بود مهمونی...... به خاطر اون قرص برنج خورده بود پشیمون بود التماس می‌کرد ولی فایده ای نداره میکشه حتما 

در مورد خودکشی و اینکه گناه کبیره است،هیچ شکی نیس..در مورد شکنجه شدنم قطعا شکنجه ی روحی بسیار وحشتنا ...

هر وقت رفتی دیدی بعد بگو شکی نیس

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...