2777
2789
عنوان

خودکشی بین نوجوون ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 72 پست
اون دوتا خواهر ۱۳.۱۴ساله ک از برج خودشوم پرت کردن پایین کسی نمیدونه چراتازه سکته تو خواب هم زیاد شده ...

تو یکی از روستاهای اطراف ما هفته پیش یه دختر۱۵ساله سکته مغزی کرد وبعدشم مرگ مغزی اعضایه بدنشم اهدا کردن همین امروز تعشیع جنازه بود💘 

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه تاپیک بزن اینجا بگو خواهر پونزده سالم یه دوست پسر معتاد داره چیکار کنم به احتمال نود درصد خورده خ ...

آره اینو موافقم باهات این دوست پسر و اینا خیلی داره از سن کم شروع میشه 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
اینکه واقعا مرگ خوبیه فقط بازماندگان داغ دار میشن وگرنه خودشون زیاد زجر نمیکشن

بازماندگان که خب حقشونه شاید این دوتا ازشون ترسیدن ولی من برلی اون دنیای این دوتا طفل معصوم نگرانم

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

تو یکی از روستاهای اطراف ما هفته پیش یه دختر۱۵ساله سکته مغزی کرد وبعدشم مرگ مغزی اعضایه بدنشم اهدا ک ...

چرا  جدیدن سکته ایقد زیاد شده اونم تو سن کم. خدا رحم کنه به همه مادرا. با خون دل بچه بزرگ کن اینجوری بشه

آره اینو موافقم باهات این دوست پسر و اینا خیلی داره از سن کم شروع میشه

میدونی مشکل چیه با دوست پسر تو سن کم مشکل ندارن ولی با شوهر دادن تو سن کم مشکل دارن😐🤦در صورتی که هر دوش غلطه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

بازماندگان که خب حقشونه شاید این دوتا ازشون ترسیدن ولی من برلی اون دنیای این دوتا طفل معصوم نگرانم

اون دنیا رو هیشکس ندیده خیلی حرف و نظریه درموردش دادن اما هیچکس ندیده مگر اونایی که رفتن که اونام برنگشتن فقط چیزی که هست ما اونجا جسم فیزیکی نداریم که بخوان شکنجمون بدن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
آره اونم هست ولی خانوادهای ایرانیم از شور به در کردن هی ابرو ابرو می کنن

ما ایرانیا برای مردم هم زندگی میکنیم 

همت تصمیمات حول محور( اگه مردم بفهمن چی ؟ وای مردم چی میگن )میچرخه 

وقتی بلاگرای اینستا میرن با قرص برنج خودکشی میکنن وخوب مطمئنا این بچه ها که اینقدر اونا رو برای خودش ...

بله دقیقا کاش سن گوشی داشتن انقد پایین نمیومد همه از ۷ ۸ سال شروع میکنن ب موبایل داشتن

میدونی مشکل چیه با دوست پسر تو سن کم مشکل ندارن ولی با شوهر دادن تو سن کم مشکل دارن😐🤦در صورتی که ه ...

مشکل فقط دوست پسر ودوست دخترنیس..اوضاع خیلی خرابه..من با بچه هام میرم پارک..دخترای کم سن،زیر پانزده سال گوشه و کنار پارک سیگار میکشن،باافتخار....

اون دنیا رو هیشکس ندیده خیلی حرف و نظریه درموردش دادن اما هیچکس ندیده مگر اونایی که رفتن که اونام بر ...

روحمون ازار میبینه دوست عزیز کسی هم شکنجه نمیده گناهان خودمون ازارمون میدن وگرنه خدا مهربون تر از این حرفهاست بخواد ما رو ازار بده

بیخیال دوست گل تاپیک استارتر به بیراهه میره🌹